Blossoms födelsedag!

Idag är det en tung dag i vår lilla familj!

Idag är det Blossoms födelsedag och hon skulle ha blivit 7 år och den 23 januari var det exakt ett halv år sedan Blossom fick somna in. Det känns jobbigt att skriva det här och saknaden efter henne är fortfarande enorm. Jag blir tårögd varje gång jag tänker på henne. Jag ser henne skutta runt här hemma dagligen i mina tankar. Så även om det känns jobbigt att skriva det här så känns det väldigt skönt att ha en anledning att skriva om henne. Att hon fortfarande finns med i familjen fast på ett annat sätt nu, genom våra minnen.

Vår älskade Blossom du är så otroligt saknad! Det går inte en dag utan att vi tänker på dig. Och vi önskar så klart att du var här idag! Men vi får hoppas att du har det underbart där du är nu.. 

spacer

2 comments on “Blossoms födelsedag!

 1. Agnes

  Oj stort grattis! Det var en fin ålder. Hoppas verkligen att han får flera år till med er.

  Och så hoppas jag att våra små får vara kvar med oss minst lika länge. 6,5 år är verkligen för kort tid. 🙁 Det är mitt i livet känns det som..

  Lycka till hos veterinären! Kram

 2. Lotta & Moses

  Lilla söta Blossom, jag förstår att det var tung dag när det var hennes födelsedag! Man får verkligen ta vara på den tid man har med dom små liven.
  Idag fyller Moses 15 år och jag är sååå lycklig över att han är kvar hos oss ännu och att han åtminstone inte blir sämre. Vi ska till veterinären på fredag och bl.a. ta lite prover på honom och kolla ev värk han har i kroppen (artros?).
  Kram å nospussar från oss

Leave a reply