Blossoms tandproblem.. igen!

Alltså jag blir inte klok på det här med Blossoms tänder. Jag tycker inte att det har blivit helt bra så vi åkte till veterinären för att en erfaren människa ska titta på det. IGEN. Men så klart just den dagen var Blossoms tandkött inte alls så påverkat som det brukar bli när jag blir orolig. TYPISKT!

Veterinären tyckte inte att vi behövde göra något. Jag kände mig nästan fånig men bättre det än att Blossom går och har ont. Men vi åkte därifrån tomhänta. Inga mediciner och inga andra åtgärder. Bara fortsätta som vanligt. Skönt på ett sätt..

Vi ska badda med Hexarinse om tandköttet blir lite för rött och irriterat. Det är en tand som kanske är på väg att bli dålig så den ska vi kolla upp om några månader igen, tyckte veterinären.

Blossom var så duktig! Hon är lite trött på att det ska petas i hennes mun vareviga dag men hon vet nog att det är för hennes bästa. Ibland känns det nästan som att hon ”ber” om hjälp. Hon går in i badrummet (det är där vi borstar tänderna) och hänger med huvudet och bara står där när jag går in i eller förbi badrummet. Detta tolkar jag som att hon vill borsta tänderna så då gör vi det. 🙂

Efter veterinären äkte vi till en gräsplätt och tog en liten runda i sele. Det uppskattades kan jag lova. Vi måste ta ut henne mera alltså. Hon trivs verkligen med det. Hon växer som katt. Hehe

Allt bra med er? Jag har så dåligt samvete för att jag inte hinner med bloggen just nu. Men det är något fel med min kalender. Den går alldeles för fort. Klockan ska vi inte ens tala om. Den har fått fnatt!

PS: Jag har fått många mail och kommentarer de senaste dagarna. Jag lovar att försöka svara på alla i helgen! Kram så länge..

spacer

2 comments on “Blossoms tandproblem.. igen!

 1. Kattmamma

  Hej Sofie!
  Jag skulle oxå tolka det som att Doris vill ut.. 🙂 De är så söta de små hårbollarna.
  KRAM

 2. Sofie

  Hm, rackarns att Blossoms tänder ska vara så besvärliga. :/
  Doris gillar också att gå ut. Tar jag fram selen och skakar lite lätt (så att det pinglar) så kommer hon springades fort som rackarn! 🙂 Sen ställer hon sig vid dörren och spinner så jag tolkar också det som att hon tycker om att gå ut? 🙂 hihi
  Kram

Leave a reply