Sista bilden på Blossom

Det här kortet är taget i somras, medans vi kämpade med att rädda Blossom. Det är sista gången hon var ute på gräset. Ni kanske förstår varför vi kämpade så länge när ni tittar på henne. Man ser inte ens att hon är sjuk när hon är där hon älskar att vara, i naturen, på gräset, i friska luften.

Det var verkligen det Blossom älskade mest av allt, att få vara ute i friheten. Vi ångrar lite idag att hon inte fick det mer än vad hon fick. Men det är lätt att vara efterklok.

Men nu är det som det är och man får bara hoppas att hon var lycklig ändå!

♥ Du är så saknad Bloss! ♥

spacer

4 comments on “Sista bilden på Blossom

 1. Agnes

  Tack för din uppdatering Lotta!!
  Va skönt att höra att det går bra, eller iaf bättre.
  Hoppas verkligen att det ”bara” är tänder och att han kommer hem och kryar på sig snarast.

  Kramar från oss!

 2. Lotta & Moses

  En liten uppdaterin! Pratade precis med den veterinär som undersökt Moses tänder ikväll och minst en tand är angripen av FORL och ska opereras bort imorgon eftermiddag av en tandvårdsspecialist. Dom kommer även röntga övriga tänder då men såvitt vetten ikväll kunde bedöma så var det ”bara” märkbart på en tand just nu. Vi får hämta hem honom sent imorgon kväll…….hihihi……vetten sa att Moses ville hem – gissar att han ”levt rövare” med dom på djursjukhuset, det gjorde han förra gången han var inlagd där 🙂
  Kram från mig å nospussar till kissarna!!

 3. Agnes

  Neeeej, va säger du?? Åh va ledsen jag blir för er skull!! 🙁
  Bloss hade oxå en infektion, hoppas verkligen att de hittar felet och kan behandla honom snabbt.

  Tänker på er och skickar varma hälsningar till lille Moses.
  Kramar i massor!

 4. Lotta & Moses

  Jättefint foto på henne Agnes och vet du vad, jag är övertygad om att hon var lycklig!!
  Själva har vi suttit på Bagarmossens Djursjukhus 5 timmar idag med Moses och han är kvar där över natten 🙁 han har varit trött och ätit dåligt ett par dagar så vi var tvungna åka in med honom. Blodprovet visade på någon infektion så dom skulle försöka få fram vad den kommer ifrån, kan vara tänderna för dom har börjat bli dåliga på killen – han är ju trots allt snart 15 år. Känner mig sååå ledsen……..

Leave a reply