Årsdagen Blossom

Igår var det ett år sedan Blossom lämnade oss. 🙁

Känns som att vi har accepterat det men vi saknar henne varje dag. Varje gång jag fyller på kattmat eller rensar kattlådan så tänker jag på henne. Tänker på vilken mat hon tyckte bäst om, vilken skål hon föredrog att äta av och vilket ställe hon kissade på i lådan. Hon hade faktiskt en favorit plats, på höger sidan precis vid framkanten. 🙂

Älskade lilla lurvboll. Hoppas du har det alldeles underbart där du är 

Vi älskar och saknar dig!

 

spacer

3 comments on “Årsdagen Blossom

 1. Agnes

  Hej Lotta, va roligt att höra ifrån dig. Du hänger kvar här trots att det är så dåligt med uppdateringar.
  Jadå allt är bra här, Vanessa växer och busar. 🙂

  Saknaden efter Bloss vägrar att lägga sig. Det är så tomt utan henne. Och visst tänker man så, ”tänk om…” men nånstans är det väl meningen att saker och ting sker. Jag tror inte att vi hade kunnat gjort ngt annorlunda, varken ni eller vi. Kanske förlängt det lite grand, men hur mådde de egentligen? Det är nog mer skonsamt för dem att de fått somna in, men saknaden kommer att finnas kvar länge!
  De andra kissarna letade nog efter henne ett tag, speciellt Elvis tror jag. Han hade en speciell relation till henne. Men vi har försökt att de ska få säga hejdå till henne, att de skulle ”förstå” vad som var på gång. Men man vet ju inte vad de känner ju. Ush jag blir ledsen av att tänka på henne och den sista tiden trots att det gått 1,5 år sedan dess. Det känns som att vi får leva med sorgen länge till. 🙁

  Hur går det för dig annars? Har du börjat jobba eller är det studier som gäller än?

  Kramar från oss!

 2. Lotta

  Hej Agnes!
  Jag såg att min kommentar ovan inte kommit in i sin helhet – tydligen händer det något när jag skriver från min Ipad.
  Som jag började skriva på den tidigare kommentaren så förstår jag alltför väl att ni saknar söta Blossom 🙁 hur reagerade förresten de andra kissarna på att hon inte längre fanns med er?
  Själv saknar jag Moses något fruktansvärt mycket 🙁 jag kan hålla på att tänka att han kanske hade kunnat bli frisk om vi hade gjort det eller det istället……..
  Jag hoppas det är bra med er alla för övrigt och att Vanessa växer på 🙂
  Kram Lotta

 3. Lotta

  Lilla söta Blossom, jag förstår att ni saknar henne

Leave a reply