Grattis Elvis – 4 år

♥ Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Elvis födelsedag! 

Det är lite skrämmande att den minsta av våra små hjärtegryn redan hunnit bli 4 år. Leo är 7 år och Disney blir 7 år i september. Det känns lite deppigt med deras födelsedagar nuförtiden måste jag erkänna. Det är klart att det är viktigt att fira dem ändå men det är med lite sorg i hjärtat. Det känns som att man firar att de blir äldre, vilket i sin tur betyder att de är närmare slutet. Ingen kul tanke.. 🙁

Efter Blossoms död så blev vi påminda om att deras tid hos oss är begränsad och man vet inte hur lång tid vi har kvar tillsammans. Och det är deppigt!
Man kanske inte ska analysera så mycket för det är så det är men lite sorgligt är det allt, det ska jag inte sticka under stol med.

Hoppas att ni sitter på lite roligare tankar än så här. Jag känner mig lite deppig.. Stackars Elvis som ska fylla år så nära Blossom. Man kommer nog alltid att tänka på henne de här dagarna. Men jag hoppas att positiva minnen av Bloss ersätter de här tankarna med tiden. För det finns mycket fint att minnas! 

Men vi säger HIPP HIPP HURRA för Elvis iaf. Vår underbara & mysiga kille.. Han skänker oss mycket glädje och kärlek!

Natti Natti

spacer

2 comments on “Grattis Elvis – 4 år

  1. Agnes

    Tackar! Va skoj med en sån liten plutt.. 🙂

  2. Kari Aava

    Grattis fina Elvis 🙂 från mig och Daizy :3 Daizy har sin födelsedag 9/12 och när hon fyllde ett för snart två månader sedan blev hon rejält firad 🙂

Leave a reply