Elvis första dagar hemma

Hejsan!

Jag förstår att många av er är nyfikna och vill veta hur det gått. Och jag har faktiskt försökt att sätta mig vid datorn och skriva men det har inte gått. Den här lille krabaten håller mig sysselsatt hela tiden. Hehe

Elvis favoritplats

Som ni förstår så har Natte blivit en liten Elvis. Vi kom hem ganska sent på fredag kvällen. De andra fick nosa på honom genom buren och sedan fick de gå ut och Elvis fick  komma ut och titta sig runt i lilla rummet (katt/lek rummet).

Han gick en liten runda och sedan var det dags för lite vila. Vi var så trötta efter den långa dagen oxå så vi gick och la oss ganska tidigt. Elvis sov vid min kudde hela natten. 🙂 Myspojk!

Vilar upp sig efter första rundan i sitt nya hem. 🙂

Vi vaknar eller han väcker mig rättare sagt prick 6:30 (!!) varje morgon! Vi gosar en stund och sedan börjar dagen. De andra hör att det händer något och vill så klart vara med. Vi har haft dörren stängd till rummet på nätterna så de andra får sova med sambon. Vi öppnar dörren och de kommer in och kollar läget.

Den som Elvis har lättast för är nog Blossom men efter att han väste på henne en gång blev hon lite stött och undviker honom helst. Hon varken morrar eller väser på honom men hon vill hålla sig långt borta ifrån honom. Han däremot morrar och väser till höger och vänster. 🙂

Vi trodde att han och Disney skulle hitta varandra lättast men ack så fel vi hade. Han har lite svårt för Disney. Disney tycker att han är jätterolig och är väldigt nyfiken på honom. Och jag kan säga att hon har väääärldens tålamod. Han väser henne rakt i ansiktet men hon bara står kvar och väntar en stund och så gör hon ett nytt försök att nosa på honom. Hon är helt fantastisk. Hon har inte heller väst eller morrat på honom. Inte än enda gång!

Leo väntade vi med så länge det gick för vi trodde att Leo skulle bli vansinnig. Men där hade vi oxå fel. Hehe. Leo tyckte att Elvis var helt ok så länge han höll sig till ”sitt” rum men idag har Elvis vart ute i hela lägenheten. Det var inte lika acceptabelt. Han började väsa till höger och vänster och gömde sig. Och vem tror ni stod närmast honom och fick ta smällen? Jo, stackars Disney så klart. Hon får ta mycket skit här hemma ska ni veta. 🙂
Men hon ger inte upp. Nej då! Hon är helt otrolig..

Skam den som ger sig! Disney kämpar på för att få Elvis förtroende. Lilla pluttan..

Elvis har som sagt utforskat hela lägenheten idag. När han hittade matskålarna med mjukmaten så blev det fest. Han åt upp ALLT som fanns i skålarna. Hoppas inte han blir dålig i magen. En annan gång när han gick till köket och det inte fanns någon mjukmat i skålarna så gav han sig på torrfodret. Det duger lika bra. Han är en matglad liten fis. Det är bra det tycker jag. Det är så svårt när de är kräsna. Man vet inte vad man ska ge dem då. Han är en riktig kurrmaskin oxå. Spinner så fort man tittar åt honom. Gosig som få och pratig som bara den. Han har pratat mer än alla de andra tillsammans. 🙂

Han är söt, charmig, busig, gosig, pratglad, matglad och en riktig kurrmaskin.. Ja, jag skulle kunna fortsätta lite till. Han har verkligen allt den här lilla kissen (förutom färg då hihi). Jag är helt övertygad om att de andra kissarna kommer stormtrivas med honom när de väl blir kompisar!

Tack Unni och Viktoria för det lilla underverket.. Vi är sååå nöjda! 🙂

spacer

6 comments on “Elvis första dagar hemma

 1. Camilla Avander

  Hej!
  Vilken fin blogg du har och så sötta katter.

 2. Kattmamma

  Tack tjejer!
  Heléne, jag är minsann hos dig oxå och snokar med jämna mellanrum. Hoppas allt är bra!?

  Christell, jag tror oxå att han reagerade så på Disney just för att hon såg så annorlunda ut men sen tror jag oxå att han kände att Disney inte kommer respektera hans gränser. Disney kan vara lite vild när det hettar till och hon var ju så på. Hela tiden ville hon vara med. 🙂
  Visst är det märkligt att de vill trängas så, men sååå mysigt!

  Kram på er!

 3. Heléne

  Lilla Elvis är helt bedårande (precis som Dina andra underbaringar) och tycker namnet blev kanonbra:)
  Tänker ofta på Dig och kikar in här titt som tätt skall Du veta Agnes, många kramar från mig och Cosse/Heléne

 4. christell

  Hej
  vad roligt det låter men det tar nog en vecka om inte längre, när vi hade cindy kunde hon sura i 3-4v när det kom en liten -de är som barn vill ha all uppmärksamhet själva… att Elvis fräser beror nog på den nya omgivningen allt är ju nytt för han… men Disney verkar ju ha världens tålamod -han kanske tycker hon ser konstig ut med päls å annorlunda ansikte…:) mycke på en gång för dom…
  Eddie höll sej i min säng vid kudden hela första natten men nu kommer han bara in å kollar läget så han ligger inte i sängen på natten… men den är ju upptagen av 3-4 st andra så det är kanske därför… 🙂 å alla ska ju ligga på min halva av sängen -tokar… 🙂
  Roligt att det går bra utan slagsmål iaf. -ha tålamod bara… 🙂
  Kramizar från oss

 5. Skat-Ann

  Vad kul med en liten söt kattunge. Hoppas att allt kommer att gå bra.
  Kram

 6. Lotta & Moses

  Vad roligt med en liten kille – och så är han ju jättesöt också! Det kommer säkert att gå bra med honom och de andra kissarna ihop så småningom!
  Kram!

Leave a reply