spacer

4 comments on “Kattens Dag!

 1. Kattmamma

  Haha va söt han e.. men det är klart hemskt och en aning äckligt! Kan nästan inte föreställa mig vilken panik det skapar att ha en levande mus inne samtidigt som katten.. Haha nä men stackars musen ju!

  Disney läker jättebra och har börjat busa igen. Det är roligt när de tillfrisknar så snabbt. På torsdag är det dags för återbesök. Då tror jag nog att hon är helt frisk.

  Ps. va roligt att ni är med oss Lotta o Moses! Kramar och klappar till er!

 2. Lotta & Moses

  Hihi……..Moses bestämde sig igår, förmodligen för att det var just kattens dag, för att ta med sig egen mat hem – jag hann precis sätta foten framför honom i dörröppningen o säga nej när han var på väg in med en mus i munnen 🙂
  Huvva, han har haft med sig möss hem förut – en gång en levande o en gång en död – gissa vilken kalabalik det blev med den levande!!
  Hoppas Disney’s öga läker som det ska!
  Kram å nospuss från oss!

 3. Kattmamma

  Hej Marielle!
  Det var riktigt roligt att läsa din kommentar måste jag säga. 🙂 Du har en salig blandning av kärlekar där hemma. haha Myyyysigt!

  Du är så välkommen in i våran värld och du får mer än gärna dela med av dina åsikter, erfarenheter eller kattkärlek.

  Och glöm inte att tävla i våra tävlingar i december, då kan du vinna fina julklappar till dina små!

  Kramar och nospussar från oss!

 4. Marielle

  Hej, du verkar vara lika kattkär som jag och det var väldigt kul att hitta din blogg.

  Själv har jag tre katter (blandisar)och en liten vovve (chihuahua). Kirre och Tarzan är 17,5 år och lilla Elsa blev idag 19v. Vovven Sally är 7 år. Tyvärr fick min älskade Ronja somna in i höstas efter 17,5 år pga att njurarna var totalt slut på henne. Jag älskar mina djur över allt annat och känner mig så lyckligt lottad som får ha dom hos mig <3

  Ja, det var lite om mig =)
  Kommer fortsätta kika in hos dig då det är så kul att finna personer (läs du) som älskar sina djur lika mycket som en människa och ser dom som egna individer och inte "bara en katt".

  Kram från en catlady på östra sidan av svearike – Stockholm

Leave a reply