spacer

4 comments on “Kattens Dag

  1. Kattmamma

    Hej Lotta, va snäll du e som har hjälp en misse till ett bättre liv. Hoppas att det finns fler såna som dig där ute! Det kommer behövas! Kram

  2. Lotta å Moses

    Sänder en extra tanke till alla hemlösa kissar och gläds över att jag räddat en av dom 🙂 Jag har nämligen haft en hemlös kisse vid jobbet som jag matat dom senast två veckorna och i lördags fick hon flytta in hos en snäll kvinna som ville hjälpa en kisse i nöd. Ingen ägare har hört av sig ännu så jag misstänker att någon kastat ut henne tidigare i höstas 🙁
    Kram å tass från Lotta å Moses

  3. Kattmamma

    Hej Eva-Marie
    Tack ska du ha och välkommen till våran mysiga kattvärld. Vilka fina namn dina kissar har..
    Kram 🙂

  4. Eva-Marie

    Hej! Vilka härliga katter du har,och helt underbara bilder på dom=)Jag har själv 4 st.En hane och 3 honor.Det är mamma Smulan och hennes trollungar.Busan,Gizmo och Petter.Ha det så gott Eva

Leave a reply