Kort update..

Hejsan svejsan!

Nu har det varit helt dött på bloggen alldeles för länge. Jag har inte varit aktiv och ni har varit heeeelt knäpptysta. Lever ni!?
Det gör jag men snart kommer jag nog att arbeta ihjäl mig. Det känns så just nu. Jobba, sova, jobba, sova. Så ser mitt liv ut för tillfället. Men redan imorgon kommer det att bli bättre då kommer ni få höra vad jag har haft för mig. Lönen har kommit och det betyder att jag fyllt på med lite nya kattgrejer. Det är ett måste. 🙂

Ha det bäst så länge så hörs vi imorgon! Natti natti

spacer

7 comments on “Kort update..

 1. Kattmamma

  Näää, va säger du!?!? Alltså allvarligt talat. Hur kan de göra sådana fel!?!? Jag blir så sur. De har ju ett ansvar. Så kan de väl inte göra!! Stackars våra små som får utstå allt det här.
  Nej fy, stackars lilla Olivia! Lilla pluttan..
  Jag blir så arg så jag håller på att spricka.. Gaaahhh
  Är det så konstigt att de inte vill åka till veterinären sen?

  Kram

 2. Christell

  Hej
  men ring å hör med dom tycker jag när du försökt liksom…. är ju dumt om det blir nåt…
  JO tror tyvärr att det händer överallt att blir något… när de skulle dra olivias tand förra året så slant vet. så hon fick ett sår i munnen -men ingen hade märkt nåt utan olivia slutade å äta å va ganska så dålig innan vi kom på vad det var… fick tvångsmata henne å sondmata å dropp fick hon -hade alltså så ont av ett sår som de gjort… -hade sluntit med nåt verktyg -var på västra djursjukh. MEN hon kom in akut så vi fick inte den vet brukade ha utan en annan… de stod ju för allt MEN ändå -slarvigt… När de dragit tänder förut så har hon börjat äta nästan direkt så jag fatta ju tt nåt inte stämde -men visste ju inte vad… bad om en tandröntgen ifall det va folr på nån mer tand -å då upptäckte de såret… Vet väl inget ställe som det inte har hänt nåt… skulle väl va hund & katthälsan i kållered då -där gick vi för några år sen…
  Kram

 3. Kattmamma

  Hej Christell..
  Jag har försökt att ta den själv. Först samma dag som veterinären tog de andra, när stygnen var lite ”fuktiga” fortfarande. Men jag ville inte bråka med henne för hon hade varit iväg. Senare försökte jag häromdagen men då hade stygnet torkat så mycket så jag kan inte få upp det med en pincett. Hmm jag ska ringa de imorgon så får jag se var de säger. För Disneys del skulle jag vilja göra det själv men för våran del så vill jag nog att de gör det. Får se. Det verkar så stort så jag tror att det behövs tas bort. Men jag vet inte.
  Alltid ska det vara ngt!! Tror du att det är vanligt att de missar sånt? Jag tycker att de verkar så bra annars på Husdjurshälsan. Men är de slarviga så vill jag inte vara kvar där.
  Kram

 4. Christell

  Hej
  Jo ibland känns det som dygnet skulle behöva fler timmar…:)
  Ojdå att de glömde ett stygn men kan du inte ta det själv med en pincett å en liten sax -vi har alltid gjort det på våra å det gått bra -om du tar med en pincett å lyfter upp stygnet liksom, så är det ingen fara att du klipper i skinnet… annars kanske du måste tebax… el om det lossnar själv… -kan ju ringa å höra med dom annars…
  Kram

 5. Kattmamma

  Va kul att ni fortfarande är med. Ibland har man alldeles för mycket att göra och är tvungen att prioritera. Då går sömnen och jobbet före bloggen. Önskar att jag slapp sånt. Att skriva här är bland det roligaste jag vet och blir deppig när jag inte får göra det. Trist, trist är livet emellanåt. Men men, ilandsproblem kallas det väl. 🙂
  Nu är jag tillbaka i alla fall. Nästan hela nästa vecka är jag ledig så det ska finnas massa tid för min käre blogg. Hoppas ni vill vara med!?
  Disney mår jättebra. Jag tror dock att de glömde bort ett stygn. Jag funderar på att åka till dem igen. Försökte klippa bort det själv men vågade inte. Vill inte klippa i skinnet. Mardröm!!
  Vad tror ni?
  Kramizar!!

 6. Christell

  Hej
  Förstår att du haft fullt upp eftersom du inte varit här… jag har haft fullt upp här… varit till lgh å grejat där lite å fixat med en massa papper som ska med till bouppteckn inget roligt men ett måste… Annars är det bra här men lite kallt -tur jag har pälsbollarna som värmer så skönt… tycker det kan bli vår nu.. -Hur går det me disney är hon som vanligt nu ?
  Ha det å Kramizar

Leave a reply