Sveland Kattförsäkring

Sveland Kattförsäkring

Ni som läser bloggen lite mer regelbundet kanske vet att våra katter är försäkrade i Sveland. Vi har alltid tyckt att det har fungerat väldigt bra. Flera gånger har vi fått utbetalt och de är alltid så hjälpsamma när man ringer.

Häromdagen fick jag mail med lite nyheter och de tänkte jag presentera för er.

Hur bra låter inte det? FORL ersättning? Drömmen ju! Jag ringde för att fråga men det här är så nytt så de visste inte riktigt vad som gällde. Jag fick veta att det troligtvis skulle det gälla ett tillfälle per år men att man alltid ska ringa och kolla med dem. Jag blir så lycklig!

Sveland har den bästa kattförsäkring tycker vi. Vad tycker ni? Vilket bolag använder ni er av?

spacer

4 comments on “Sveland Kattförsäkring

 1. Kattmamma

  Jag vet inte det. Va jag vet så är det typ ingen som gör det. Just tänder får man sällan ngt för. Har du någon annan erfarenhet?

 2. Harrys människa

  Men vad intressant!

  Ni är det väl bara If (eller är det Folksam) och Sveland som ger ersättning för Forl.

 3. Kattmamma

  Samma här. Alla bolag är väl bra på sitt sätt men jag tycker oxå att sveland är bäst! 🙂

 4. kattmamman

  Åh va skoj att ni också känner så, här får man höra att man skulle haft Agria istället. Men den resan har man ju redan gjort och det var av en olyckshändelse som jag fann Sveland och jag tycker de är helt underbara. Och nyheterna de mejlade oss i veckan gör pricken över i:et helt klart 😀

Leave a reply