Uppdatering – katternas vikter

Dagsfärska vikter

Leo – 5,33 kg

Blossom – 3,3 kg

Disney – 2,95 kg

Elvis – 5,38 kg

Klicka på respektive namn för att komma till deras egna vikter. Katterna är för första gången vägda med den nyinskaffade vågen.

spacer

3 comments on “Uppdatering – katternas vikter

 1. christell & pälsbollarna

  Hej
  Ja bra att du du uppdaterar lite, jättefint foto på er :)) Jo jag har varit dålig på att vara här… har grejat med annat sen på sommaren så vill man ju inte sitta vid datorn. Jo jag har tagit hand om en katt pojk Nalle som kommer från ett katthem i värmland han miste sin matte (en äldre dam) så jag tyckte jag kunde prova att ha han här och det har verkligen funkat bra…
  Men skriv när du hinner och har lust -vi saknar dej här…
  Ha det så bra å nospuss till de små
  Kramizar från oss

 2. Kattmamma

  Hej igen och tack! Vi gifte oss i januari men jag kände att det var dags att även uppdatera bloggen med en lite mer aktuell bild. 🙂

  Ja jag har märkt att du har lyst med din frånvaro här ett tag. Väldigt tråkigt för oss! 🙁
  Jag har inte heller varit så aktiv och det är för att jag inte hinner med bloggen för tillfället. Kameran är död (igen) då blir det inte så många nya bilder och allt bli till ett projekt helt plötsligt. Men inte värre än att det går att fixa. 🙂 Snaaaaart..
  Jag saknar er och bloggen hemskt mycket så jag kommer inte ge upp den men tyvärr så är det lite glest med inlägg just nu. Men ibland så! 🙂

  Kissarna mår bra och jag är snart i mål med Disneys vikt, sen är det Blossoms tur. 🙂 Blossom är nog lite svårare, hon är kräsnare. Men det ska nog gå på ngt sätt..

  Har du 7 härliga hårbollar där hemma? Har jag missat ngt? 🙂 Det där med forl är skitjobbigt. Inga sjukdomar är roliga men den här är ju så svårupptäckt tycker jag. Att man ska behöva söva de och röntga varje gång låter omständigt!

  Kramar och nospussar till er! 🙂

 3. christell & pälsbollarna

  Hej
  va roligt att du är här lite nu, ser att du gift dej åxå GRATTIS 🙂 och dina små ser ut att må bra i huset 🙂
  Har missat att svara dej på en del inlägg :(( -du får säga till mej om jag missar nåt… -så söta så. Disney har samma vikt som min lilla Olivia -äter precis vad de gör av med så de inte går upp.
  Här är det packning som gäller jag å 7 pälsbollar ska upp till värmland till helgen… annars allt okej med mina små Olivia har varit å kollat tänderna -ingen forl men mycke tandsten
  Ha det så bra Kramizar från ss

Leave a reply