En liten uppdatering

Leo verkar må bra. Eller, han verkar inte sjuk längre om man säger så. Igår testade han torrfoder igen. Vi tyckte att det var bra för i våra ögon betydde det att han är frisk. Men i natt spydde han upp maten igen. Nu är vi inte oroliga på samma sätt. Inte just nu iaf. Vi har mjukmat för känsliga magar kvar så han får leva på det i 2,5 dagar till sedan får vi se. Spyr han upp torrfoder när allt är över oxå då blir vi oroliga igen. Nu avvaktar vi lite!

Disney har börjat löpa igår. Lite tröttsamt… för alla! Men nu när vi har hittat bra veterinärklinik så kommer vi ta tag i saken. Det känns som att det är dags. Hon har även fått mjäll igen. Så det är dags för dusch nu i dagarna. Men jag får vänta tills hon löpt färdigt.

Jag undrar om det bara är våra katter som håller oss sysselsatta hela tiden eller har ni oxå så mycket att göra med era pälsbollar? Det känns som att här hemma är det alltid full rulle med någon av dem. Undrar hur det är för folk som har 7 katter? Hinner de jobba, sova och äta eller pysslar de bara om sina katter? Hade jag haft 3 katter till så hade jag nog inte haft någon annan fritid.

Missförstå mig rätt nu! Jag tycker att det är jätteroligt att pyssla om mina kissar. Det var bara en liten fundering.

CIMG6185

Ha en jättetrevlig dag! KRAM på er!

spacer

Leave a reply