Katternas viktuppdatering – äntligen åt rätt håll!

Katternas aktuella vikter

Leos vikt är jag som sagt inte orolig för men jag blir glad om han går upp lite. Även 0,1 kg blir jag glad för! 🙂

Efter operationen äter Blossom mer och oftare. Mest hela tiden faktiskt. 🙂 På bara 2,5 vecka har hon gått upp 0,3 kg. Lycka!!

Det här lilla matvraket tror jag inte att vi behöver oroa oss för längre. 🙂 Hon äter verkligen som om det inte fanns ngn morgondag. Efter kastreringen som ägde rum för ca 8 veckor sen har hon gått upp 0,7 kg. Mitt mål för Disney har varit 3 kg. Snart är vi där! 🙂

Tidigare vikter.

Om en stund ska ni få se en härlig video med Disney i huvudroll. Om jag lyckas sätta ihop den så att säga.. 🙂 Hörs snart!! Kram

spacer

5 comments on “Katternas viktuppdatering – äntligen åt rätt håll!

 1. christell

  Hej
  Olivia är väl lite mindre än de andra men hon skulle vara fin om jag fick upp henne till 3,5 men det är svårt -allt hon äter gör hon av med 🙂
  Jo badet tar väl längre tid för mej eftersom jag får/har så ont i armarna och nacken… jo är ju så men har man shamponerat första gången ordentligt så blir det ju att man är snabbare andra å tredje gången… 🙂
  Har du kollat nån dag för ”bordet” ?
  Tittar in senare i em…
  Ha en braig dag Kramizar

 2. Kattmamma

  Hej Tina!
  Men för en normalstor vuxen katthona så är 3,5 kg inte så mycket så det är inte konstigt att du upplever henne som smal. Det är hon säkert. Disney är inte normalstor katt. 🙂 Hon är väldigt liten.. Det är därför.. 🙂

 3. Tina

  Skönt att se att det går åt rätt håll! Jag som tycker att Lisen är liten, och hon väger 3.5! 🙂

 4. Kattmamma

  Är Olivia i ”vanlig” kattstorlek? Disney är nämligen ngn sort dvärgkatt så 3 kg på henne är som 4 kg på en vanlig katt. Blossom är jättesmal när hon vägen 3 kg medans Disney alldeles lagom. Disney skulle nog se ut mer som en boll än en katt om hon vägde 4 kg.. 🙂
  Och jag håller med dig.. Hellre 1 kg för mycket än 0,5 för lite. De behöver ha lite hull.
  Jag schamponerar minst 3 ggr. Men ju fler schamponeringar desto mindre noggrann är jag. Va märkligt.. Då är du säkert mycket mer noggrann än va jag är.. 🙂
  Kram

 5. christell

  Hej
  men å så roligt att de gått upp lite 🙂 behövs varje gram om de skulle bli sjuka… min olivia väger ungefär 3 kilo men jag tycker hon är i benigaste laget men hon har alltid varit sån…
  Jo mina försöker väl hoppa ner från strykbrädan när de börjar tröttna på fönen men annars funkar det bra… men jag har åxå allt klart utspätt shampo (shamponerar 2ggr sen balsam och ibland yes innan) å torkhandduk men det tar ändå tid my går väl fortast att bada snäll, inte så mycke päls…
  Kram

Leave a reply