Liten update

Hej på er!

Tänkte bara uppdatera er lite om vad som händer hos oss så ni inte tror att vi har försvunnit för gott. 🙂

Som ni kanske vet så har vi nyligen skaffat ett hus och håller på att renovera för fullt. Därav frånvaron. Tyvärr så kommer det att bli ganska glest med inlägg den närmaste tiden. Vi vill hinna med så mycket som möjligt innan vi flyttar in i april.

På kattfronten har det oxå hänt en del. Blossom fick någon konstig reaktion på vaccinet och vi fick åka in med henne akut. Jag tror inte att det var så farligt som vi först trodde men man vet aldrig. Man är ju så rädd om de små liven.

Elvis har oxå varit iväg på sitt första vaccin. Allt gick väldigt bra och han trivdes hos veterinären men han trivdes inte med själva resan. Han skrek konstant i typ en halv timma. Skit jobbigt var det. Vi trodde att det skulle bli bättre på vägen hem men icke. Han skrek lika mycket. Vi tror att han saknade sina kompisar här hemma eller han kanske sörjde de. Han är nämligen världens mest omtänksamma kisse.

Disney fick ont i tänderna igen så igår var hon inne och opererade bort 3,5 tänder. De fick ta bort 2 tänder som var angripna av den där forl, en fick de ta bort för att det var tandlossning på den och så hade hon tydligen en rest av en tand längst fram. Stackars liten säger jag bara. Men hon återhämtar sig super bra. Hon är glad och man märker att hon inte har ont längre. Så lättad man blir!

Leo är precis som vanligt. Han och Elvis leker mer och mer ihop. Men han är inte så förtjust i att Disney luktar konstigt så han väser och har sig. Men men. Han är lite känslig för nya och konstiga lukter. 🙂

Hur är det med er? Hoppas att ni har det bra. Snart är våren här då känns allting mycket roligare och lättare.

Många kramar! 🙂

spacer

8 comments on “Liten update

 1. Frida

  Vilka söta katter! Gillar din blogg, har själv 2 katter 😀

 2. kimberly

  Hjälp mig! vilken heather ska jag ha 1 eller 2 ? Puss! 🙂

 3. christell

  Hej
  oj vad mycke som hänt de små liven, men skönt att de mår bättre nu iaf.
  Här är det som vanligt inga sjuka iaf bara vaccin som gäller… förstår att ni vill ha så mycke som möjligt klart innan ni flyttar in…
  Ha det jättebra och kramizar från oss

 4. Santo - en blogg om en katt

  Tack så mycket! Vad glad jag blir. 😀 Tråkigt med doktorn tycker jag. Hoppas att alla kryar på sig! Lycka till med renoveringen! Nattinatt / Santo

 5. Kattmamma

  Hejsan Santo och välkommen till oss. Du har en jättefin blogg oxå så vi följer dig gärna på bloglovin. 🙂
  //Tass

 6. Santo - en blogg om en katt

  Mjau på dig! Fin blogg du har. 🙂 Kolla in denna KATTBLOGGEN och säg vad du tycker om den! Kanske börja följa på bloglovin?

  Det skulle göra denna kissemiss VÄLDIGT glad! 😀
  / Blöta nospussar

 7. Lotta

  Oj, vad mycket som hänt – både bra och dåliga saker!
  Vad skönt att det är bättre med kissarna iallafall, läskigt när det händer saker med dom.
  Min Moses har också råkat lite illa ut, han har fått en fraktur på hasleden på ena bakbenet efter någon trolig räd i ett träd för ca 2 v sedan så nu linkar han omkring här hemma med bandage efter en operation. Vi ska åka och ta bort stygnen nu på fredag så jag håller tummarna för att det läker som det ska, annars måste han stelopereras 🙁
  Ha det så bra och lycka till med nya huset också!
  Kram å tass från Lotta å Moses

 8. Emma

  Hus är ju aldrig fel förstår att ni vill göra så mycket som möjligt.
  Det var ju tråkigt med dina små troll men skönt att dom återhämtat sig klart man blir orolig när man märker att något är fel.
  Hoppas ni kommer att trivas bra i ert nya hus ha det så bra så länge
  Kram och tass från Emma,Oliver och Nellie

Leave a reply