Update: Leo till veterinären igen

Leo är sjuk igen!

Igår fick Leo problem med kisseriet igen. Det är bara att åka till veterinären med honom igen. Nu tänkte jag skaffa feliway och allt annat som behövs bara vi får bukt med problemet. Han mår inte bra och vi blir ju så frustrerade. Varför? Vad göra?

Veterinärerna säger att det är stressrelaterat och då undrar jag vad som stressar honom så?? Man skulle kunna tro att det är att Elvis har flyttat in men han hade UVI förra året oxå. Då kan det ju inte stämma.

Jag tror att det är att han är allmänt känslig för förändringar och allt som inte tillhör vardagen stressar upp honom. Det låter jobbigt, tycker jag! För både han och oss alltså.

Men jag ska försöka skaffa en sådan Feliway i väggen. Den ska tydligen hjälpa. Det finns även något som heter Zylkéne som är lugnande för otrygga och stressade djur. Kanske specialfoder oxå? Vi får se..

Ja, det är mycket att tänka på nu när man har ett gäng med hjärtebarn!

UPDATE!!

Nu har vi varit hos veterinären och vi är nöjda. Hoppas att Leo blir frisk nu oxå. Jag älskar att åka till Husdjurshälsan. De bryr sig verkligen om djuren och om oss ägare oxå för den delen.

Diagnos: Cystit
Kostnad: 1320 kr ( inkl. kosttillskott Cystease och Feliway doftavgivare)
Plats: Husdjurshälsan
Behandling: Metacam i en vecka, Cystease i ca 4 veckor, Feliway doftavgivare i väggen och mycket vätska.

spacer

Leave a reply