Katt-update!

December månad har inte varit någon bra blogg månad, det är bara att konstatera. Varför? Ja, bekymmer på det privata planet + alla julmåsten antar jag. Men jag hoppas att allt kommer tillbaka till sin gamla rytm. Snaaart!!

Det händer inte så mycket på kattfronten heller för den delen. Disney ska kastreras och vi ska tillbaka till veterinären för att kolla Blossoms tänder. Men det gör vi efter alla storhelger. Blossom ska även vaccineras i januari.

Men Leo mår prima. Han är vildare och vaknare än någonsin. Han verkligen kräver lekar och uppmärksamhet. 🙂 Jag börjar planera en dusch på våra perserkissar. Det var ett tag sedan nu. Hehe Leos päls är ovanligt fin i år. Jag brukar vara tvungen att klippa honom så här års för att han får tovor och/eller blir gubbig. Men än så länge har han inga tovor och trivs med sin tjocka päls.

Nu är det läggdags för min del! Hoppas ni har det bra!? KRAM

spacer

4 comments on “Katt-update!

 1. Heléne

  Tänkte bara önska Dig och kattfamiljen ett gott nytt Agnes, hoppas livet snart känns lätt(are) igen.
  Tänker på Er:)

  Kram Heléne och blåtabbygrabben

 2. Kattmamma

  Hehe Va söta ni e! 🙂
  Hur ofta måste du bada henne då?

  Gott Nytt År på er med! Hoppas att det nya året för med sig massa roliga överraskningar! 🙂
  KRAM

 3. CandyboX Collector – nu 772 unika tablettaskar !

  Hehehe även om min Siames har kort päls, så måste jag också planera när jag ska bada henne – she doesn´t like it at all haha ! Så brukar se till så jag badar henne när jag e hemma resten av dagen så hon kan skicka sina högljudda klagomål till mig LOL

  Ack med dessa små knyten som man älskar så mkt <3

  Gott Nytt år på dig och dina 3 catz !

Leave a reply