Ny kattleksak

Hej på er!

När jag var på semester så var jag ju så klart tvungen att köpa något till de små. De har det mesta nu så det kan vara ganska svårt att hitta något men det brukar lösa sig. 🙂

Den här gången blev det en söt vippa. Om det var ett bra köp? Nja, som de flesta köp skulle jag nog vilja säga. Vissa köp är verkligen kanon som våran kattställning. Andra mindre bra som t.ex element-kattbädd. På tal om den, den har jag faktiskt hängt upp igen. Tänkte nog ge den en sista chans hehe..

Det är svårt att hitta något som katterna fastnar för, de är ganska bortskämda nu faktiskt. Men den här vippan föll Elvis i smaken i alla fall. Eller ja, han antingen älskar eller hatar den.
Han jagar den som en galning och när han får tag i den så spottar han och fräser och morrar. Det är därför lite svårt att avgöra vad han tycker om den. 🙂 Vad tror ni?

De andra bryr sig knappt..

Allt väl med er annars? Här är det bara bra, men som vanligt så önskar jag att dygnet hade varit några timmar längre. Men men… Kram så länge!

spacer

4 comments on “Ny kattleksak

 1. Lotta & Moses

  Jag är övertygad om att han älskar sin nya leksak – spott, fräs och morr när han får tag i den är nog mest för att skrämma den stackars vippan!
  Kram å tass!

 2. Kattmamma

  Tack Amanda! 🙂

 3. amanda

  Jätte fin blogg ! 🙂

 4. Nettis

  Haha, jag är säker på att han älskar den ;D !

Leave a reply