En ny rolig kattleksak

Visst blir man himla glad när katterna råkar gilla det man köper till dem? Jag tycker att det är sällan man lyckas hitta något som de vill leka med. Favoriter ska man inte ens tala om. Det är nästintill omöjligt. 🙂
Men den här musen funkar hyfsat. 🙂

CIMG64061

Men vi får se hur länge musen får ”leva”. Våran Leo har nämligen fått för sig en konstig fixidé. Han har en förkärlek till gummisnören. Allt med gummisnöre är roligt. Själva leksaken skiter han i, det är bara snöret han är ute efter. Knaskatt! 🙂
CIMG64181 CIMG64201

Update: Kan bara tillägga att snöret är redan av. Det tog honom en kvart!

spacer

5 comments on “En ny rolig kattleksak

 1. Kattmamma

  Tack Tina! 🙂 Din blogg är inte så tokig den heller. 🙂
  Har du egna katter? Jag såg många men alla kan väl inte vara dina? Då blir jag avundsjuk!
  Kram

 2. Tina

  Hah, åh vad sött. 😀 och vilken bra blogg, ska länka till dig direkt på min!

 3. christell

  -å så duktigt gjort… bara en kvart… måste va rekord… våran Rasmus va sån när han var liten… bet av alla snören tom periennsnören… när han kom åt… -kan tala om att man tröttnar efter några år å köper utan snöre…

 4. Sandra

  Har också en herre som gillar snöret bättre än leksaken i sig.

Leave a reply