Kattleksak från Coop Forum

Häromveckan var vi på Coop Forum och jag fick syn på de här små:

cimg5233

Jag tyckte så klart att våra katter måste ha så fina möss, eller vad det nu är för något. 🙂
När jag kom hem och öppnade paketet så blev jag så besviken. Mössen är av så dåligt kvalité att jag inte ens ville ge dem till katterna. Jag fick klippa bort allt som stack ut, så det blev bara kroppen kvar. Varför gjorde jag det? Jo, för att allt satt så löst och var av så hårt material att katterna kunde skada sig på dem. Vingarna och morrhåren på mössen var så hårda att det gjorde ont att komma åt dem.

Varför göra så dåliga kattleksaker? Nu har jag nog lärt mig en läxa. *Hoppas jag* 😉 Jag ska inte köpa VARJE söt kattleksak jag ser. Grrr.. jag blir så trött på mig själv ibland.
Det är väl bättre att spara lite pengar och köpa något bra. Byta ut klätterställning till exempel. Jag menar, det finns saker som är värda att lägga pengar på!

Ja, så nu måste jag sluta med detta tokiga beteendet! Jag vet inte hur men jag vet att jag måste. Så det så!

Måste bara tillägga att katterna ratade mössen. Ett bra köp, eller hur!?

spacer

One comment on “Kattleksak från Coop Forum

  1. Jossan

    Min katt älskar dessa ”fästingar”. Fjädrarna lossnade rätt snabbt men vi leker apport med dom ändå. Hon blir så arg när deras ”morrhår” sticker henne i ansiktet 🙂 Köpte dessa alltid förut men bytte ut efter ett tag för de såg så slitna ut, men nu har jag inte sett till dom i någon affär på ett tag 🙁

Leave a reply