Elvis trivs!

Hej på er!
Jag kan inte säga annat än att min uppdatering är under all kritik. Jag vet! Men tiden finns inte. Jag försöker men sedan jag börjat jobba så har min ”fritid” bantats ner ordentligt. Jag hinner inte med bloggen helt enkelt hur mycket jag än försöker lura mig. Men jag ger inte upp, inte än!

Här kommer en rolig bild på Elvis. Visst verkar han ha det rätt bra? 🙂

IMG_3829

Alla mår bra. Leo och Vanessa har blivit bundisar och Elvis har hittat sitt sätt att närma sig henne. Disney tycker fortfarande att Vanessa är ett stort oväsen men är nyfiken på henne och vill gärna vara med. Dock lite på avstånd. Men det kommer nog så småningom.

Vi har stora problem med internet och det gör det tyvärr lite svårt att slänga iväg något snabbt inlägg. Det kan ta flera minuter att ladda upp en bild eller ens logga in. Trist och tidskrävande. Ingen bra kombination. Då ger jag ofta upp tills nästa tillfälle kommer då jag har tid och möjlighet att skriva till er.

Hoppas allt är väl med er!? Vi hörs snart igen! Kram

spacer

One comment on “Elvis trivs!

 1. Lotta

  Halloj!
  Härligt att ”höra” från dig och se att ni har det bra!
  Elvis ser ut att ha hur mysigt som helst i Vanessas ”slott” – vem använder det mest, Vanessa eller kissarna?
  Här är allt som vanligt, plugg, plugg och plugg! Den 11/6 är dock sista dagen innan sommarlovet, jag ska vara ledig ett par veckor först men ska jobba i juli (på det ställe där jag gjorde praktik). Kommer även vara ledig lite i augusti innan skolan börjar igen!
  Känner mig rätt ”sliten” om jag ska vara ärlig, det har varit en jobbig vinter/vår – saknar Moses grymt mycket……….och där började jag gråta bara för att att jag skrev hans namn 🙁 och har dessutom pluggat rätt hårt så just nu vill jag helst bara göra ingenting!!
  Hoppas ni får en härlig helg – själv ska jag strax sätta mig och skriva en inlämning i psykologin!
  Kram på er å nospussar till kissarna!

Leave a reply