Kattvideo – Disney & Elvis leker

Disney & Elvis busar

a8eZNhrSgYk

Alltså de här två har så kul ihop. De kan hålla på hur länge som helst. De rejsar runt i hela lägenheten oxå. Det är så roligt att se Disney leka loss. Det har hon inte kunnat med de andra just på grund av att de var så ”hårdhänta” mot henne. Jag hoppas verkligen att hon och Elvis inte slutar leka sedan när han blivit stor. Det hade varit synd men de har bra kemi så det känns som att åldern eller storleken inte borde spela någon roll.

Eller vad tror ni? Rubbas kemin av ålder eller storlek?

spacer

6 comments on “Kattvideo – Disney & Elvis leker

 1. Kattmamma

  Hej Unni!
  Ja, de känns väldigt lika till sättet. Jag hoppas verkligen att de fortsätter att leka tillsammans även när Elvis blir dubbel så stor som lilla Disney.
  Ronny var en underbart bra lärare för Elvis. Han har blivit fostrad till en perfekt lekkompis.

  Många styrkekramar till dig den närmaste tiden Unni!!

 2. Unni Fyrpihl

  hejsan Agnes… nej jag tror inte det rubbas alls… de bara ”har det” den där villkorslösa samförståndet.. de leker som två hundar nästan på den här videon.. sådär ömsesidigt… underbart… kattfnatt på mycket ”go” nivå… =)
  kram och puss till hela familjen // Unni

 3. Kattmamma

  Ja du ser. Samma här. 🙂

 4. christell

  Hej
  vad gosiga dom är -min olivia å rasmus leker jättebra med varandra än så där har inte strl nån betydelse… rasmus leker mer försiktigt med henne än med pojkarna -pojkarna brottas å håller på hela tiden… 🙂 Tänka att det kan bli så mycke med en till -men tror det lugnar ner sej när de blir större
  -ja tycker heller inte ja gör nåt annat än pysslar med dom… 🙂
  Ha det å puss på dina gullisar 🙂

 5. Kattmamma

  Visst e de! 🙂 Rosengången i Stockholm tror jag..

 6. Sofie

  ÅÅåååååh vad söta dom är! 😀
  Vad heter uppfödaren som Disney kommer ifrån?

Leave a reply