Blossom & Disney löper!

Nu är det cirkus här hemma på riktigt. Disney & Blossom löper samtidigt. Leo är helt förtvivlad eftersom båda har ju räknat ut vem som de ska flirta med. 🙂 Fast Disney tog fel på katt idag och försökte göra Blossom glad 🙂
Jag är så glad att Blossom löper. Jag började bli orolig över att hon inte löpt sedan i våras men det verkar som att hon är en sådan katt som löper en gång om året. Något som i mina öron låter ganska vettigt, det är Disney som har fått sig det där med löpning om bakfoten.
Jag har tidigare pratat om att jag vill para Blossom i år, men jag måste först ta lite tester på henne (DNA-test, ultraljud hjärta och njurar). Vi får se om vi hinner med allt innan hon slutar löpa (vi räknar med att hon löper hela våren)! Och så klart hoppas vi att hon är frisk!!!

spacer

Leave a reply