Disney löper igen!?

Disney började löpa igår igen. När ska detta sluta? Hon löper varannan vecka medans Blossom har inte löpt någonting sedan i våras. Är detta normalt? Jag är inte så påläst i detta ämne så jag vet inte vad som är rätt men det känns lite tokigt. Hon känns inte lika desperat men vi andra börjar bli det. Vi vill inte ge henne p-piller för det är tydligen inte bra, men vi har lite planer/drömmar på att ha kattungar på våra fina kattdamer. Får se vad framtiden bär med sig. 🙂
Vi ångrar lite att vi kastrerade Leo. Han hade vart helt underbar pappa-katt. Så vackra kattungar det hade blivit. Men vi hade inget val. Vi ville inte riskera att Blossom blev dräktig med han. Vi vill inte blanda raserna. Så så fick det bli. Men det är väldigt synd. Han är otroligt vacker och stilig med en underbar personlighet!

spacer

Leave a reply