Katten Blossom

Blossoms förändring är total!

Hon har blivit som en annan katt. Hela dagen har hon myst, gosat, lekt, spunnit och hennes ögon är glada och levande igen. Det känns så underbart att vi till slut förstod vad det var som var fel och kunde åtgärda det så snabbt.

Hon är inte så förtjust i sin medicin men det går bra ändå. Hon är duktig och så tacksam. Jag blir tårögd varje gång jag tänker på hur ont hon måste ha haft och vi förstod ingenting!! Vi trodde att hon var en surpuppa medans hon säkert hade ont. Ush va hemskt!

Men nu har vi lärt oss en läxa och kommer att bli mer uppmärksamma på olika signaler. Hoppas nu bara att detta läker ordentligt och att hon slipper sådana problem i fortsättningen. Lilla Plutt!!

Nu ska vi sova! Den närmaste veckan kommer det att bli mycket jobb för min del. Lite extra sömn skadar inte. 🙂 Kram så länge..

spacer

14 comments on “Katten Blossom

 1. Kattmamma

  Kungsmässan blir väldigt bra för min del.. 🙂
  Kram

 2. christell

  spelar ingen roll -vad är närmast för dej då? men vi kan ta kungsmässan så vet vi båda var det är… 🙂 om det är oki
  Kram

 3. Kattmamma

  Hej!
  Söndag em passar mig väldigt bra! Vart vill du ses då? Jag kan både komma till dig eller Kungsmässan eller fiket i stan. Mig passar det vilket som.. Välj du.. 🙂
  Kram

 4. christell

  Hej
  men vi tar det är det passar dej -till helgen ska ja till lgh -inget annat inbokat då… så lö em eller sön em om det passar dej… 🙂 eller om nån annan dag passar bättre…
  Kram

 5. Kattmamma

  Hej!
  Va kul.. Då måste vi ses snart.. 🙂
  Men denna vecka kan vara lite svårt då jag jobbar mycket men till helgen är jag ledig. Nästa vecka åker jag på kurs ett par dagar i början på veckan.
  När passar det bäst för dig? Vilka dagar den närmaste tiden?

  Kram

 6. christell

  Hej
  nu har jag hämtat badbordet… så säg bara till när du vill ha det å var vi kan träffas…
  Kram

 7. Kattmamma

  Hej Suchi!
  Välkommen in i vår underbara kattvärld.. 🙂
  Om du bara visste hur mycket glädje du skänker mig när du säger så fina saker till mig. Tack för det!!!
  Det gäller även alla er andra som lämnar era värmande tassavtryck till mig varje dag!
  Ni är fantastiska och jag uppskattar varenda en av er!!! Tack för att ni finns!

  Många kramar och nospussar!

 8. Suchi

  Hej! Vilken trevlig blogg:) Jag njuter verkligen av att läsa och se på er underbara katter:) Själv har jag två katter hemma och är minst lika söta.. men ALLA katter är ju så charmiga och härliga på sitt sätt:)

  Hälsningar/
  Suchada…

 9. Heidi.Kattfamiljen

  Va skönt att hon mår bättre 🙂
  Smärta kan ju verkligen göra så man är på dåligt humör.

  kram till er

 10. christell

  Hej !
  jo vore ju en dröm att ha en sån liten affär men ja skulle nog vilja ha en bara för katter 🙂 man kände sej så välkommen , lugnt å fridfullt va det åxå… -mysigt… jo lätt att fastna å prata där… hon verkade så jättegullig… jo köpte silversalva till Mys ”kliekulor” å sen en två pack gula powder puff pals -fluff-leksaker 🙂 och ett halsband till tjejerna med blommor på -de har ju lånat det som Rasmus har å det är blått men det här va i rätt färg rosa… 🙂 sen fick ja 3 möss och nåt mynta godis…
  Nä dags för kvällsgodis -torrisar r-c outdoor…:)
  Kramizar

 11. Kattmamma

  Tina: Ja, det känns underbart när man ser sådan stor förbättring så fort. Lyckan är total! Kram 😉

  Christell: Va skoj att du tog dig dit och att du tyckte om affären. Jag tycker att Kajsa i affären är så underbart snäll och gullig. Jag fastnar där alltid hur länge som helst. Jag älskar energin i den affären. 🙂
  Om jag tar över den eller inte får vi se men det är en av mina framtidsdrömmar. 🙂
  Vad hittade du för skoj till gosingarna då?
  Kramisar

 12. christell

  Hej
  Å va skönt att Blossom mår bra… men det är ju nu ni märker skillnaden, inte lätt alla ggr att se när de har ont heller… katter döljer smärtan bra…
  -jag brukar åxå tänka på vad ont de ska haft det… man kan ju tänka själv om man har tandvärk…:(
  Nu i em drog ja iväg till Vallda hund & katt å vilket mysigt ställe… och hon som har det verkar jättego å snäll -var där ganska så länge… hon sa att hon inte sett mej förut så jag sa att du tipsat mej… 🙂 hon sa att du va en lugn fin och trevlig tjej 🙂 ja sa att vi inte träffats i real life än.. Den affären skulle du ta över sen… skulle passa dej perfekt… -du är ju så duktig på katter… vore väl drömmen… 🙂 men ja hittade med lite småplock till gosarna iaf… 🙂 denna helgen ska jag till lgh nån dag å se om ja kan få fram badb…
  Ha det å Kramizar

 13. Tina

  Åh vad skönt att äntligen få reda på vad som var fel.. Men det är ju inte lätt när man inte alla gånger förstår signalerna..
  Jobba inte ihjäl dig nu! 😉

 14. Sophia & Katterna

  Jag vet hur det är att inte veta vad felet är!
  Jag trodde att Dollar bara inte gillade vissa saker osv men han lekte knappt och gjorde alla konstigheter för att han hade monorchid och tesikeln satt fast på ett så konstigt sett så att den tryckte mot några organ så han hade jätte ont i vissa tillfället som vid lek m.m men han sa ju ingenting om det, inte ens när jag frågade!
  Känns så anvarslöst, elakt och sorligt att jag inte förstod det då 🙁 Men nu är han opererad och mår prima! Och så har han börjat svara om han har ont eller om någonting är fel!

Leave a reply