Katten Disney & Kickeroo

Det var länge sedan jag skrev något om jollycat här på bloggen. Jag försöker att uppdatera dagens vara här på bloggen så ni får möjliget att fynda fina kattgrejer till bra priser, men det är tyvärr inte alltid det hinns med. Men idag hinner jag att nämna för er att det är den populära Kickeroo som är dagens vara. Endast 55 kr.

Hittade även en fin bild på Disney som jag tog för några veckor sedan. Hon är så himla gullig den här lilla pluttan. Kolla tungan. 🙂

Nu ska jag och Vanessa iväg och skicka några paket. Solen lyser med sin frånvaro idag men vi är glada ändå. Hoppas ni mår fint! Kram

spacer

2 comments on “Katten Disney & Kickeroo

 1. Agnes

  Hej Lotta, nu funkar det bättre ser jag. Undrar vad det beror på att det inte går lika bra från din Ipad. Mysko! 🙂

  Visst är det bra att de funkar så bra ihop. Det hade varit sorgligt om det inte funkade. De verkar ha det så roligt ihop. Och jag tror och hoppas på att det blir ännu bättre när hon blir lite större. Just nu är Vanessa så liten ännu så katterna litar inte riktigt på henne. Hon blir så exalterad ibland så hon kastar en boll efter dem och det uppskattas inte lika mycket som en vippa i handen. 🙂

  Kramar

 2. Lotta

  Hej!
  Provar att skriva en ny kommentar från datorn den här gången, hoppas den syns i sin helhet.
  Det jag skrev i min förra kommentar som delvis försvann minns jag inte till 100% men jag skrev iallafall något om att det var härligt att se/höra att Vanessa och kissarna kommer så bra överens!
  Söt bild på Disney i ditt inlägg idag – och jodå, hennes lilla tunga syns 🙂
  Kram Lotta å nospussar till kissarna

Leave a reply