spacer

10 comments on “Katten Elvis

 1. christell

  Hej
  Kunde inte undgå att läsa att du ev ska på kattutst till helgen 🙂 jag ska dit på lördag fm är det tänkt… så kanske vi ses så du kan få ditt badbord… 🙂 du kan väl maila mej om du ska dit eller så…
  Kramizar

 2. Kattmamma

  Hej Christell

  Är allt väl med er?

  Här är det ok. Mycket att stå i bara. Men jag håller på att vända hem igen. 🙂 .. till Catlife alltså.. 🙂 Så snart så!

  Kramar!

 3. christell

  Hej
  hoppas du snart är tebax… jag har helller inte varit här så mycke men kollat om du skrivit nåt när jag väl varit inne… 🙂
  Ha det å kramiz i massor

 4. Kattmamma

  Hej 🙂
  Ja du.. Jag är mitt uppe i massa grejer på en och samma gång. Hinner inte med bloggen för tillfället. Jag saknar den så jag återkommer men jag vet inte riktigt än när det blir. Väldigt snart om jag får bestämma.. 🙂

  Allt väl med er?
  KRAM

 5. Feliciaa'

  Hej hej, ska du göra något roligt i veckan? 😀
  kram

 6. Kattmamma

  Lotta:
  Visst gör det.. Man vill bara pussa på den håriga mysiga gosiga magen.. 🙂

  Elin:
  Tack Elin och välkommen hit!
  Det kommer fler uppdateringar snart.. Jag är på G.. 🙂

  Kram

 7. Elin

  Hej! Vilka mysiga katter du har! Hittade hit för någon vecka sedan! En jättetrevlig blogg med mycket fina bilder! Hoppas det kommer fler uppdateringar! Själv har jag startat en blogg om min lilla misse Manfred. Det är ju så kul att kunna dokumentera och titta tillbaka på fina bilder och minnas senare!
  Kika gärna in!

 8. Lotta & Moses

  Det ser ju sååå mysigt ut när dom ligger så där, totalt avslappnade…..
  Kram å tass!

Leave a reply