Teckning av en katt

För länge sedan fick jag en idé om att jag ville ha teckningar på våra katter. Rama in dem och hänga upp dem på väggen. Blir teckningarna extra fina så kan jag tänka mig att använda dem till tryck. Sagt och gjort. En dag råkade jag hamna på en tjejs blogg som sysslade just med teckningar. LYCKA!

CIMG4901

Mailade henne och resan mot min dröm började. Blossom fick bli vår ”testkanin”! Jag hade tyvärr bara en bild färdig som jag visste att jag ville ha tecknad så den skickade jag direkt.

CIMG6174

Visst ser den proffsig ut? Den tjejen är verkligen skitduktig och väldigt snabb!! Jag är såååå nöjd!!! Tack, tack, tack!

Nu tror jag att jag har lyckats att ta en bild på Disney oxå. En som jag tror jag kan bli nöjd med. Att hitta en som kan teckna bilderna var inte det lättaste. Men att lyckas ta kort på en katt som man vill ha tecknad är en heeeeeelt annan grej. Jag har försökt måååånga gånger nu, men alltid hittar jag något som inte är som det ska; blicken, hållningen, pälsen, skärpan osv osv. INTE LÄTT!

Ska jag skicka iväg beställningen på Disney eller ska jag inte? Ska jag, ska jag inte? Så spännande! Måste nog tänka lite till. När det gällde Blossoms bild var jag säker på att jag vill ha en teckning av den från dag ett. När det gäller Disney är jag inte lika övertygad. Därför får den vänta liiite till. Jag har planer på att skaffa mig en bättre kamera så då kanske det blir lättare att ta en bra bild!? Hoppas det!

spacer

3 comments on “Teckning av en katt

 1. Heléne

  Riktigt snyggt! Kattbilder kan man aldrig få för många av, hur häftigt är det inte att ha ett handmålat porträtt av sin kisse på väggen? =)
  Vänta tills Du tar det ”rätta kortet” på Disney, det som känns 100% säkert, då ångrar Du Dig inte!

  Kram Heléne och Cosse

  Ps, på tal om mjölkersättning, har aldrig gett mina kisseungar det, dock en välling, Anderssons välling. Koka mjölk, maizenamjöl och en klick smör, bra för bebisarna och även för kattmamman. I början kokar man den tjockare (när bebisarna är ca 3v och börjar prova riktig mat) ochsenare så kokar man den tunnare. =)

 2. Kattmamma

  Jag kan verkligen rekommendera henne varmt!
  Du kan även beställa teckningen på en canvas tavla. Det ville jag göra men jag märkte det lite för sent.
  Jag vill fortfarande ha alla teckningar på canvas i typ A3 format. Skit snyggt. Får se hur jag gör.

  Hur går det med din lilla kisse då?

  KRAM

 3. Natalie

  Det där har jag också tänkt på att göra, men det har liksom aldrig blivit av. Nu när jag ser den här teckningen av Blossom så blir jag ännu mer inspirerad till det. Resultatet blev ju hur fint som helst!

  Disneys bild tycker jag också kan fungera jättebra som teckning. Tänk när du har alla tre teckningar, det kommer bli så fint!

  Tack för länken till tjejen som fixade bilden, där ska jag ta mig en liten titt!

  Kram Natalie

Leave a reply