Kattleksaker – Gummiräka

Kattleksaker – Gummiräka

2300

Populär kattleksak bland katter
Tål att lekas med i vatten
Billig kattleksak
6 cm lång
Giftfri
Söt att titta på 🙂

spacer

6 comments on “Kattleksaker – Gummiräka

 1. Kattmamma

  Tack Ninni för att säger det!

 2. Ninni

  På en annan kattsajt vädjar en medlem om att se upp för de här plasträkorna som vissa djuraffärer har. Hennes kisse hade tre stycken som fastnat i tolvfingertarmen och under operation kunde man lokalisera dessa färggranna leksaker och ta bort dem. Tyvärr gick inte kissens liv att rädda. Prata gärna med djuraffären där ni handlar och meddela detta.

 3. Pingback: Katt | Kattleksak - Gummiräka | Kattlivet.se

 4. Heléne

  Tack, det värmer!
  Kram från mig och Cosse!

 5. Kattmamma

  Hej igen Helene!
  Fy va hemskt. Det här är alla kattägarnas mardröm.
  Det gäller verkligen att uppskatta varje sekund av de små liven, man vet verkligen inte vad nästa dag bär med sig.
  Fy vad jag lider med Er. Men det finns inget jag kan säga som kommer att göra det lättare för er. Tyvärr!! Jag önskar att jag kunde göra det lättare för er.

  Många styrkekramar till er. Ta hand om er nu!!

 6. Heléne

  Hejsan igen.
  Han blev hängig och tappade nästan all sin vikt på drygt 1 vecka. Han åt men gick inte upp i vikt. Veterinären tog massa prover, ”sänkan” (heter inte det i kattvärlden, men man jämför det med människans sänka/prov) var skyhög. Njurvärderna var ok, men hon upptäckte en jättestor tumör i ena njuren, förmodligen hade det gått så långt att det inte längre gjorde utslag på njurproverna. Han har nog gått med tumören ett tag, men som hon sa kan de börja växa/bli elakartade snabbt och hon ansåg att det inte gick att ta bort den pga dess storlek. Blev helt förstörd, hade kanske räknat med mask, vitaminbrist, dåliga njurar, diabetes eller något annat. Trodde ju jag skulle få med mig Lillkillen hem.. Ush vilken dag det blev! Jag kände också på hans buk, men kände inte något förrän han fått lite lugnande och var avslappnad i buken, därför hade jag inte känt något innan.. Ush ush ush..

  Tack för Dina ord, vet att det blir bättre med tiden, men just nu känns det bara mörkt. Han har det säkert bra i katthimlen nu, men förstår fortfarande inte varför det gick så fruktansvärt fort.
  Vänliga hälsningar Heléne och birmabrorsan Cosse

Leave a reply