Julklappstips till katt – 15:e December! Kattleksaker – Bollar

Kattleksaker – Bollar

Dagens tips kommer ovanligt sent. Orsaker får ni veta snart! Ingen rolig historia, måste bara tillägga!
Idag tänkte jag föreslå några roliga bollar att leka med.

1176

Den här har våra katter uppskattat väldigt mycket. Vi kastade in den i badkaret. Den är så lätt så den rullade runt där och katterna tyckte det var jätteskoj att slå på den så den fortsatte rulla i himla fart. Den är dock inte lika rolig utanför badkaret. 🙂 Men vad gör det? Det är den bästa leksaken i badkaret. De ska duschas med jämna mellanrum (vilket inte står på favvolistan :)) så det är skönt att de får annat att koppla ihop badkaret med.

gt

De här har varit stora favoriter hela tiden. Katterna leker mest med dem. De är logom stora till kattungar. Vissa bollar är för stora och tunga så kattungarna gillar inte dem. Men de här funkar alldeles utmärkt till alla katter. De säljs i fyrpack, kostar 25 kr.

nh

Den här lilla magiska bollen verkar väldigt intressant. Den har en diameter på 5.5 cm och rullar av sig själv. Låter väldigt kul tycker jag. 🙂
Vi har inte testat den än men ska absolut köpa den den närmaste framtiden. Ytterligare en grej på önskelistan. 🙂

spacer

Leave a reply