Vin – White Pet/Pink Pet

I höstas fick vi förmånen att testa två stycken vin, vitt & rose. Jag dricker väldigt sällan alkohol och sedan jag blivit mamma händer det nästan aldrig men jag fick möjlighet att öppna en flaska vin till Nyår och då passade jag på att testa White Pet. Det kändes både ovant och festligt på samma gång.

Jag skulle ljuga om jag sa att det var gott för jag tycker inte om smaken av alkohol men ibland blir man överraskad och min personliga favoritvin är Black Tower, det är vitt vin som är halvtorrt och smakar ljuvligt. White Pet var lite åt det hållet också, dock lite för surt för min smak.

Pink Pet

Rose vin har jag aldrig druckit. Så det ska bli spännande att testa det oxå. Det får bli vid ett annat tillfälle. Kanske till påsk? 🙂

Har ni testat något av dessa?

spacer

Leave a reply