Varmt välkomna till jollycat.se!

Då var det äntligen dags att lansera vår alldeles egna paradisshop! 🙂 Det har varit en stor dröm för mig att någon gång i livet öppna en affär och sälja kattillbehör. Jag har ju haft bloggen i över 5 år nu och har sett ett och annat fint som jag suktat efter. Nu har jag möjlighet att gotta mig i alla fina sakerna hela tiden. Att sitta på kontoret och bara titta runt på allt fint som finns här gör mig lycklig. Hoppas att även ni kommer att hitta saker ni gillar. Det skulle göra min dröm ännu bättre. 🙂

Har ni önskan om att jag ska ta hem något speciellt så säg gärna till. Då ska jag se vad jag kan göra för er!

Jag tänkte så här i juletider att jag ska ge er en möjlighet att handla presenter till era små hjärtegryn för en lite billigare peng.
Vad tror ni om 10 % rabatt på hela sortimentet? Ange bara koden ”jollyjul” i kassan. Rabatten gäller fram till julafton.

Obs! Varje dag fylls det på med nya varor i shopen. Vill ni köpa något speciellt som ni inte hittar så maila mig gärna så ska jag kolla om det finns men inte hunnits läggas in bara.

Jag önskar er en God Jul och en härlig shoppingrunda! ♥

 www.jollycat.se

spacer

Leave a reply