Kattställning Belorado

Belorado kattställning till din katt

En snygg och praktisk kattställning

Det här är helt klart en kattställning i min smak. Vackra och jordnära färger, många klöspelare som ger stora möjligheter för katterna att klättra och busa massor, flera mysiga sovplaster som jag vet att våra katter inte skulle tacka nej till, speciellt hammocken! Den skulle nog inte vara ledig någon längre stund. Den här lilla tunneln mitt i tycker jag är en stor bonus. Den gör kattställningen lite extra spännande och är nog ganska behjälplig i alla sorters kattlekar.

Repet tycker jag ser ut att vara en rolig detalj men jag vet dock inte vad katterna skulle tycka om det. Vi har ingen erfarenhet av det. Har ni? Vad tycker era katter om det i så fall?

Fakta

Bottenplatta: ca 70 cm x 60 cm
Justerbar höjd: Mellan 2,46 m – 2,80 m
Hammocken: ca 40 cm i diameter
Stam omkrets: ca 12 cm
Grotta: 50 cm x 27 cm x 40 cm

Ni kan köpa kattställning Belorado här!

spacer

4 comments on “Kattställning Belorado

 1. Agnes

  Ja verkligen! Tur e väl det annars hade vi kattokar levt på bröd o vatten.. haha
  Kram

 2. Kattmamman

  Jag tänkte väl det! 😀 Det var så lite!

  Visst är det så, himla skönt att det finns så mycket idag så man verkligen kan finna nått för alla och även för alla typer av plånböcker.. Två flugor i en smäll 🙂

  Kram

 3. Agnes

  Haha jag menar så klart repet och inte snöret! 🙂 Så nu har jag ändrat det. Tack hihih
  Ja det e ju lite olika. Det e bra att det finns lite olika detaljer i alla klösträd så det finns ngt för alla. 🙂 Det e det som e så fantastiskt idag med alla kattsaker.. Det finns verkligen uppsjö av allt! Kul för de små men ännu roligare för oss.. 🙂
  Kram

 4. Kattmamman

  Åhh va fin den är! Jag tror att snöret skulle kunna bli lite för intressant för katterna, här tar jag alltid bort snörena som hänger med och lämnar det som hänger i dem så som möss och bollar. Repet däremot har mina mer erfarenhet av då deras stora blåa har just ett sånt och det lyckas inte få dem intresserade tyvärr men det kan säkert finnas dem som gillar sånt och leker med det med 🙂 Kram

Leave a reply