Klösmöbel Madrid

Klösmöbel Madrid

Klöspelare från golv till tak (240-270 cm)

Jag tror att jag hittat mig en ny favorit. Jag är ute efter en stor och rolig kattställning, men jag har ingen lust att betala flera tusen kronor för den. Allt över 2000 kr känns för dyrt. Våran första kattställning kostade 2000 kr. Den är inte speciellt stor. Vi betalade mest för designen.

Visst är det roligt att ha en fin och lite annorlunda design på klätterställningen men någonstans måste man ju dra en gräns. Och våran gräns ligger just nu på 2000 kr för klätterställning. Jag måste oxå tillägg att det finns egentligen inget behov för en ny klösmöbel här hemma. Det är mest min påhitt! Det är inget större fel på dem som vi har hemma om man säger så. 🙂

Om sanningen ska fram så ska klösmöbeln trots allt ”bara” klösas på. De förbrukas ju, så då tycker jag att det är bättre att byta med jämna mellanrum. Mycket roligare, än att handla en för 4000 kr och behöva ha den i all evighet. Dyr behöver inte betyda kvalité heller för den delen. Det är sämre kvalité på den dyra än den billiga hemma hos oss.

spacer

Leave a reply