Katten Elvis apporterar

Elvis apporterar

I videon nedanför kan ni se hur Elvis apporterar mina hårsnoddar. Han är fantastiskt duktig på det och verkligen älskar det. Han tar det väldigt seriöst och tröttnar aldrig! 🙂

qXMIP9a1x9w

Det började med att han alltid har snott mina hårsnoddar. Han hittade dem överallt fast jag tyckte att jag hade plockat bort dem. Han tog dem och jag plockade upp dem. Och hela tiden hittade han nya.

Men en dag bestämde vi oss för att se vad han vill göra med den och sköt iväg den. Han kom tillbaka med den på en gång och la den framför våra fötter. Vi sköt iväg den igen och han kom alltid tillbax med den och ni skulle sett lyckan i hans ögon. Han var så lycklig över att vi äntligen har fattat vad han ville och vilken talang han bar på.

Så fort han hittar en hårsnodd någonstans i huset springer han till mig och vill att jag ska skjuta iväg den och skjuta iväg den igen och skjuta iväg den lite till och skjuta iväg den igen och igen och igen.. Han skulle kunna hålla på i timmar. Ibland lägger han sig och vilar i några minuter för att sedan fortsätta en stund till, och så lite till.

Ja, han har verkligen hittat sin grej och han fullkomligt ÄLSKAR det. Och vi är så stolta över honom. Han är sååå duktig! 

spacer

10 comments on “Katten Elvis apporterar

 1. Lotta

  Jo, jag vet – jag missade kalendern 🙁 jag har haft massor att göra på jobbet och inte riktigt orkat sitta vid datorn när jag kommit hem på kvällarna!
  Jag hoppas alla som var med och vann var glada iallafall 🙂
  Kram!

 2. Agnes

  Va roligt att de uppskattar sina julklappar. Jag blir så glad! 🙂

  Jag kommer oxå köpa en sådan, det är bara ett måste. Haha
  Jag köper allt annat så jag kommer inte kunna låta bli den. Men jag får lugna mig lite för nu har jag handlat på tok för mycket. :))))

  Men den verkar jätterolig så en sådan måste de ju bara ha. 🙂 Med tanke på att de gillar sin gamla så mycket så tror jag att den uppdaterade versionen kommer vara minst lika populär.

  Ps. Det kanske en en manlig raggis grej det där med snoddar. 🙂

 3. Nina & Alvin

  Åh så sött! Jag upptäckte nyligen att Alvin är lika tokig i snoddar när han hittade en på golvet nu i jul. Han apporterade gång på gång och släppte snodden på samma ställe, i en tygkasse på köksgolvet. Säkert 20 gånger innan jag tröttnade på leken, haha. Han såg precis lika stolt ut som Elvis med snodden i munnen. 😉 Så där har de något gemensamt!

  Han blev förresten jätteglad för musen med mynta som han vann i julkalendern. Den är blöt av dregel och han har burit med sig den överallt! 🙂 Perfekt julklapp!

  Min storasyster med katten Bruno i Göteborg ringde precis och skrattade för fullt. Bruno hade just fått ”Cat It Senses Speed Circuit” och hoppade som en tok! Han kommer garanterat att sova som en stock i natt 😉 Funderar på att köpa en likadan till Alvin. Tittade precis på filmen med dina katter och såg hur roligt de hade 🙂

 4. Agnes

  Ja det allra bästa är att leka i trappan men där är det svårt att filma. 🙂 Då behöver man vara två och jag var ensam när jag skulle filma.
  Men man ser att han är så stolt.. haha Sötnos!

 5. Helena H

  Men så duktig han är och säkert alldeles överlycklig att ni äntligen förstått vad han vill 🙂

  Kram

 6. Agnes

  Ja Martinja, jag tror att det är ganska sällsynt att katter apporterar. Speciellt så som Elvis gör.. gång på gång på gång. 🙂

  Cassandra, spela in en film så lägger jag upp den oxå.. 😉

  Lotta, va kul att du e tillbax. Men du missade ju hela julkalendern! 🙂

 7. Lotta & Moses

  Vad gulligt! Moses apporterar inte men han gillar att leka kurragömma och så gillar han att leka med bollar!
  Kram Lotta

 8. Cassandra och Lisa

  Åh vad underbar han är! Lisa är också en liten apporterare 🙂

 9. Martinja

  Så fruktansvärt söt och duktig Elvis är! Önskade att någon av mina katter visade intresse för något sånt, men icke!

Leave a reply