God fortsättning & Julgranspynt

God fortsättning på er!

Vi har haft en helt fantastisk Julafton, kanske den bästa någonsin. Det har varit mycket skratt med underbart sällskap och typ 25 olika fantastiska maträtter att välja mellan. Maten fick inte plats på borden, så mycket var det. Och en hel del slank ner kan jag säga! De sista gästerna rullade ut härifrån.

Katterna uppskattade dock inte all uppståndelse lika mycket som vi så de höll sig till nedervåningen och trivdes ganska bra där. De har allt de behöver därnere så när de vill vara ifred så går de ner. Leo älskar verkligen att han har den möjligheten att smita iväg när det inte känns tryggt. Den möjligheten gör oxå att han vågar mer bara för att han vet att han kan sticka när det blir för mycket.

Julgranspynt

Vad tycker ni om vår fina julgranspynt? Jag är inte så mycket för kattprydnadsaker för att det lätt kan bli för mycket. Fyra katter, en miljon kattsaker + kattlådor, kattmatt mm. och kattprydnad på det? Nja, det blir för mycket. Även för mig, tro det eller ej! Men ibland så kommer jag över en fin kattpryl, en sådan där diskret och då är det helt ok. Det julgranspyntet tyckte jag var alldeles lagom.

Hur har ni det nu under juletid? Vad tycker era katter om all uppståndelse och hela släkten på en och samma gång?

Hoppas att ni har en mysig, lugn och harmonisk Jul! 

 

spacer

2 comments on “God fortsättning & Julgranspynt

 1. Agnes

  Den där stormen va tydligen inte att leka med. Ush va jobbigt med massa träd omkullvälta på tomten. Blä!

  Allt väl med er annars?

  Kram o nosbuff! 🙂

 2. Lotta & Moses

  God fortsättning själv!
  Vi var hos min brorsa och firade julafton så Moses fick vara hemma själv – fast vi kom hem efter några timmar så han fick sällis hela kvällen 🙂
  Igår hade vi fullt upp med att röja efter stormen – vi hade en del tallar som fallit omkull på tomten och hos grannen 🙁
  Kram från Lotta och nospuss från Moses!

Leave a reply