Julkalender 2011

Julkalender 2011

Välkomna ska ni vara till den fjärde upplagan av vår julkalender. Alltid lika kul och spännande att gotta sig i alla fina och roliga kattgrejer. Det är julafton varje dag. Jag blir heeeelt lyrisk när december börjar! 🙂

Julkalendern kommer att som vanligt innehålla tips om kattsaker men nytt för i år är att vi kommer att lotta ut fina julklappar till er och inte bara skriva om dem. Det kommer att pågå nya tävlingar i bloggen varje dag där ni alltså kan vinna julklappar till era små fyrfota älsklingar. Ni är varmt välkomna till Catlifes Julkalender 2011! 

Den första tävlingen startar redan i natt. Den 1:e december kl 00:01 kickar vi igång den roligaste och mysigaste julkalendern någonsin! 🙂 Stort lycka till! 

Julklappstipskalender från tidigare år: 2008, 2009 och 2010.

spacer

4 comments on “Julkalender 2011

  1. Laura

    Jättekul! Fast jag missade gårdagens lucka 🙁 men NU är jag med! =)

  2. katti

    jaha…..hvor finner man denne julkalender då???

  3. Kerstin

    mysigt .. väntar & har lite uppesittarkväll 🙂

Leave a reply