Disneys tänder

Lilla Disney

Nu när vi äntligen har fått bukt med Blossoms tänder så har vi fått bekymmer med Disneys tänder istället. Tiden till veterinären är bokad till torsdag och jag hoppas att de åtgärdar problemet på en gång.

Jag har säkert nämnt för er tidigare att Disney har tappat nästan alla sina framtänder. I dags läget har hon bara 1,5 kvar. Den halvan är lös och hon kommer att tappa den när som helst. Men jag tycker att även hennes tandkött är irriterat så vi får undersöka den saken lite närmare. Hennes tandkött är mörkt så det är svårt att se vad som är vad, tycker jag.

Till skillnad från Blossom som var deppig och ledsen så är Disney precis tvärtom, glad, lekfull och mer eller mindre opåverkad av detta.

Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt och att de kan åtgärda det snabbt och enkelt. För min egen del hoppas jag att hon slipper tandborstning. 🙂 Men vi kommer så klart borsta om det blir nödvändigt. Konstigt nog så är det nog just det som har fört mig och Blossom närmare varandra. Vi är väldigt goa kompisar just nu!

Allt bra med er och era lurvisar?

PS: Tack för ert tålamod med mig! 😉 Kram så länge.

spacer

6 comments on “Disneys tänder

 1. Sophia och katterna

  Jag håller faktist rätt bra koll på mina djurs tänder.
  Det är jag rätt stolt över 😉

  Fast så fort det är någonting som jag vill till veterinären med så tycker föräldrarna att ” det kommer gå över ” tills det blivit för allvarligt.

 2. christell

  Hej
  Stackare inte roligt med tandproblem min lilla My har fått dragit en hörntand nu och ska dra en till 🙁 det var därför det blivit inflammation i tonsillen från tänderna alltså, dessutom har hon inflammt i tandbenet -gud så ont hon ska ha haft, men hon har inte visat något alls och då i jan misstänkte jag tänderna men de fick inte upp munnen, bara så lite att veten kunde se att hon hade tandsten, därför var hon som hon var förkyld dregla väl extra för att hon hyade ont… så nu ska hon dra nästa om ett par mån. 🙁 4200:- kosta det denna gång men då tog de tandsten man får ju ha lite pengar sparade när man har katt…
  De andra mår bra iaf peppar peppar….
  Ha det å kram

 3. Kattmamma

  Hej tjejer!
  Sophia du har helt rätt, det är alltid något. 🙂

  Brukar ni kolla tänder på era katter med jämna mellanrum?

  Kram på er

 4. Sophia och katterna

  Vad jobbigt med alla tandproblem. Men man brukar ju inte få en lugn stund med katter!

  Allt är bra med oss.
  Kram.

 5. Heidi.Kattfamiljen

  Usch va jobbigt med tandprobem på Disney också 🙁
  Kram på er

 6. pip och murre

  här är allt bara bra!

Leave a reply