Disney har flyttat in i köket

Katten Disney efter kastreringen

Måste du störa mig NU!?

Disney har alltid varit matglad men efter kastreringen har hon börjat äta för tre. Så fort jag bara tänker tanken att jag ska gå till köket så har jag en överlycklig Disney med svansen i vädret efter mig. Hon springer fort och jamar glatt så jag absolut inte missar att hon håller på att dö av hunger.

Katterna har alltså torrfoder framme hela tiden, men det duger inte. Det kan man äta när inget annat serveras.

Fortsätter Disney att äta i den här takten så kommer hon att rulla fram om ett år. 🙂 Men än så länge behöver hon fortfarande gå upp i vikt så det är ingen fara än. Och kul är det. Hihi

spacer

6 comments on “Disney har flyttat in i köket

 1. Purajorna.

  Fin blogg! 🙂 Kika gärna in hos oss också! /Siri, Blueberry o Wildberry

 2. Kattmamma

  Den här bloggen har jag kollat in för länge sedan.. 😉
  Superfin design och underbara katter..
  Kram

 3. christell

  Hej
  jo då det ben blev oki strömmen hade gått å sen va det nån säkring antagl när strömmen gick men jag hade ju inte märkt att strömmen gått… men nu ska det funka igen…
  Jo är ju goare med lite hull… de veterinärer som säger att mina är tjocka el nåt annat går jag inte till igen… he he he tror det är på mode att alla katter ska vara jättesmala enligt de yngre veterinärerna iaf. men de äldre vet. tycker att mina är fina i hullet 🙂 -bara olivia som är för smal… men hon har ju alltid varit sån… fick upp henne som mest till 3,2 men nu håller hon sej runt 3 å under…:(
  Ha det så bra Kramizar

 4. Kattmamma

  Hej
  Jag tycker oxå att det är bättre att de e lite runda än att de är för smala. De ser så eländiga ut då. 🙁
  Fick ni ordning på tvättmaskinen då? 🙂
  Kram

 5. christell

  Hej !
  vilken dag det blev, så dålig efter att torka vatten så jag fick lägga mej… men å så roligt att lilla disney börjat äta mer…:) -härligt… -jag är av den uppfattn att det gör inget om de har lite extra hull -för blir de sjuka så går de bara sååå fort ner i vikt…. mina har åxå torrisar framme, katter vill ju småäta…
  Kram

Leave a reply