Katter används som hajbete

Detta är så grymt så jag tror inte mina ögon. Det finns många idioter där ute, det gör det. Jag vet det mycket väl. Men finns det inga gränser? Har idioter verkligen inget hjärta? Vart blir det fel någonstans när en människa blir så jävla grym????

Varnar känsliga tittare!!! Jag kunde knappt se färdigt hela videon.
lzmKNGQesyU

Vad har de stackarna gjort för att förtjäna det här jävla ödet då??? FY, ibland skäms jag för att vara människa..

spacer

4 comments on “Katter används som hajbete

 1. Natalie

  Nej usch, sånt där kan jag inte kolla på, jag blir verkligen HELT FÖRSTÖRD efteråt. För ett tag sen kollade jag på en film där en kille torterade en katt, men jag stängde av rätt snabbt, det lilla jag såg var hemskt nog… Jag förstår inte varför man gör så? Stackars, stackars katter…

 2. Kattmamma

  Du gör helt rätt i att inte se videon, Sofie. Jag ångrar djupt att jag gjorde det. Jag har mått så dåligt av detta idag. Jag är arg, frustrerad och ledsen för detta.

  Fy säger jag bara. Fy fy fy!!!

 3. sofie

  Jag väljer att inte titta på videon. Sånt där gör mej så hemskt arg!

  Något som kanske är lite trevligare; kolla på min blogg och titta på alla bilder från idag då Doris, jag o Simson åkte upp till stugan! 🙂 Jag har tillochmed ett litet videoklipp med! :p

  Ha det jättebra!

 4. Lisa

  Fy f*n. Man får ju tårar i ögonen när man hör dom små stackarna jama. Fattar inte hur dom kan med att göra en sådan sak.

Leave a reply