Galen kattägare!

Det här är rena vannsinne!! Jag hade ont i magen under hela videon. Hur kan man vara så korkad att man tillåter detta och tom verkar tycka att det är roligt.
Varför tror vissa människor att katter vet alltid vad som är bäst för dem? Det vet de inte!!! Tama katter förlitar sig ofta på oss människor. Jag ser bara på våra katter. Många gånger märker jag att de inte har någon aning om vad som är farligt för de och inte.
Att sådana människor får ha katter är skrämmande!
Se själva:

WSdzewxGSYs
Det är inte det minsta roligt men däremot jävligt farligt!!! Ush & Fy!!!
Tycker ni inte att det är lite väl mycket över gränsen till vad som är ok??

spacer

One comment on “Galen kattägare!

  1. Julia

    Vilken idiot till kattägare!! Sådana människor ska inte få ha djur. Har nätat in balkongen och har sett hur katterna trillar av räcket ibland och hamnar i nätet om man säger så, det är nog otäckt (nätet är inte spänt för att undvika att dom klättrar i det). :/ Tyvärr verkar ju många tro att katter HAR 9 liv och alltid landar på tassarna osv. *suck*

Leave a reply