Inbjudan till pressfrukost

De senaste inläggen har minst sagt varit deprimerande. Jag har ett par till i skjortärmen men de får vänta. Jag blir så låg och ledsen av dem så jag vill inte ens se dem. De får ligga och vänta på bättre tiden. Jag orkar inte med mera tråkigheter just nu.
Det här inlägget kommer att handla om något riktigt, riktigt skoj… för mig.. inte för er. Hoho
Nämligen.. pressfrukost i Stockholm. Jag blev inbjuden till en pressfrukost till självaste Stockholm som anordnades av självaste Micael Bindefeld som handlade om Apotekets nya djurprodukter. Den handlade om katt, häst och hund.
Tyvärr så kunde jag inte närvara på pressfrukosten. Det gick inte att komma loss från jobbet så jag var tvungen att tacka nej till inbjudan. Det var väldigt svårt eftersom jag ville ju sååå gärna. Men har man ett jobb så måste man sköta det först och främst. Så är det när man är vuxen. Inget att diskutera här inte!!

Men jag blev inte helt bortglömd, nej. Jag fick mig en liten present jag med. Inte så liten heller. Det här kom hem till lilla mig igår.

cimg5612

Ni kommer att få ta del av innehållet så snart som möjligt.. 🙂


Är jag stolt? Ja, det är klaaaaaaart jag är. Är jag glad? Jaaaaaaa, så hääär glad:
banane

Hihi

Jag är så otroligt tacksam för att jag får vara med om det. Tusen, tusen tack Helena, tack Micael Bindefeld AB, tack Apoteket. Hoppas inte detta är sista gången vi ”samarbetar”. 🙂

Kram till ALLA från glada lilla mig!

spacer

5 comments on “Inbjudan till pressfrukost

 1. Heléne

  Har också haft funderingar på vad man kan göra, framförallt behöver katthem få mer publicitet i media, vad de gör och vilken hjälp de behöver från allmänheten, då skulle fler katter i Sverige säkert kunna hjälpas, sen tror jag man behöver propsa mer för äldre katter. Många skaffar ”små söta kattungar” men tröttnar när kissarna blir äldre.. Ush, skulle man kanske få människor att skaffa katter som behöver omplaceras skulle man kunna ta in ännu fler katter och placera om via katthem och liknande.. Jaja, många lösningar finns det, men som sagt, katthemmen är viktiga!

  Jag håller med Dig, själv skulle jag gärna hjälpa massor av kissar, men jag ser till Cosses och mitt liv först och främst. Även om jag har plats för max 1 katt till måste det passa med Cosse, man kan inte hjälpa för hjälpandets skull om det i alla fall inte blir bra i slutet.

  Kattmaten, rekomenderat mat för 1 år är 14 kg, jag fick 20kg =) Cosse gillar den fortfarande, till helgen ska vi till mina föräldrar och vara katt/husvakt, då ska vi ta med lite utav maten och se om birmorna där gillar den. Stallisarna älskar den, så de kan gott få lite mer när deras är slut, viktigt att de får lite näringsrik mat tycker jag=)

  Hoppas allt är väl med Dina tre, kramartill Dem och Dig från oss!

 2. Kattmamma

  TACK!!
  Man kan tyvärr inte rädda alla men jag blir glad bara jag kan göra något bra för djuren, speciellt katter som jag brinner för. Jag har inte kommit på någon bra idé än. Har funderat på lite olika grejer men har inte bestämt ngt. Det första jag ska göra nu snart hoppas jag ,är att åka till ett katthem med lite kattgrejer så att de andra kissarna får lite nytt oxå.
  Man kan inte ha hur många katter som helst heller. Man måste tänka på och ta hand om de man har först och främst.

  Jag har undrat länge men alltid glömt att fråga. 🙂 Hur många kilo kattmat vann du? Kul att veta.. 🙂

  Jag har svarat dig om perser rasen under inlägget ”Katt – det populäraste husdjuret i sverige”.

  Ha det bäst nu i sommarvärmen själv och pussa Cosse-sötnosen från oss!
  Kram

 3. Heléne

  Men den är Du värd=)!!

  Nej, jag har inte sett videon, inte ens läst igenom texterna, tyvärr. Klarar inte av attt se hur illa djur kan bli behandlade och har heller ingen lösning till hur man kan ändra på det.. 🙁
  Hårdare straff för de som utsätter dessa djur för det?men vad man än gör kommer man nog aldrig att få det att sluta helt, hur tråkigt det än är 🙁

  Hursom, vi får fundera vidare och någon gång komma på en världslösning! Jag och Cosse önskar Dig och Dina tre underbaringar en trevlig helg, njut i solen!

  Kram!

 4. Kattmamma

  Hej Heléne!
  Om du bara visste hur mycket dina ord värmer. Tack för att du förstår! Det betyder mer än du tror..
  Att ha fått inbjudan är hur stort som helst för mig. Jag är så tacksam.

  Jag förstår att du inte kan läsa eller för den delen se videon (för jag gissar på att du inte har gjort). Jag önskar jag inte gjort det. Så fruktansvärt!! Jag får fysiskt ont av att se djur plågas. Katter ligger mig närmast hjärtat men även andra djur. Alla djur har känslor och känner smärta. Jag fattar inte hur man kan vara så korkad och leka med en annan levande varelse hur man vill. Jag blir så arg och ledsen och frustrerad och förtvivlad!
  För vad gör man? Vad kan man göra? Jag har inte kommit på något än, men hoppas att jag gör det en dag.

  Pussa Cosse och kram till dig, sänder en tanke till Hokus!

 5. Heléne

  Åh vad roligt, vilken grej=)! Synd att Du inte kan medverka, men det är inte fel att bara ha fått en inbjudan!
  Har inte klarat av att läsa Dina egentligen väldigt läsvärda inlägg om hur vissa underbaringar behandlas här i världen. Man vill rädda alla eller i alla fall göra en insats.. Förstår inte hur vissa människor är fostrade, hur kan man medvetet vilja skada någon? USH!

  Hursom, njut av Din inbjudan ett tag nu Agnes den är Du såå värd!
  Den visar att Du redan har gjort en stor insats i katternas värld!

  Kram Heléne och Cosse

Leave a reply