VĂ€lkomna till en ny Catlife!

En annan blogg?

Inte en ny blogg men definitivt en ny utsida. 🙂

Jag har grejat en hel del med bloggen idag som ni kan se. Bl.a bytt tema helt och hÄllet! Har nog tröttnar lite efter nÄgra Är. Men jag har inte bestÀmt mig Àn om jag behÄller denna eller gÄr tillbaka. Som det kÀnns nu sÄ stannar jag mer Àn gÀrna hÀr. Gör ni?

Det inte Àr helt fÀrdigt Àn, det Àr flera smÄ detaljer kvar att justera men jag tycker ÀndÄ att det har blivit bÀttre Àn jag vÀntat mig faktiskt.

SÄ vad tycker ni? BÀttre eller sÀmre?

Alla Äsikter Àr vÀlkomna! Men var snÀlla. Haha

Det Ă€r mĂ„nga timmars slit bakom det hĂ€r. 😉

spacer

8 comments on “VĂ€lkomna till en ny Catlife!

 1. Agnes

  Jag lovar att det inte kommer att bli lika mycket reklam nĂ€r jag Ă€r fĂ€rdig. 🙂

  Och headern kommer att bli mycket mer personlig. 🙂

  Kram

 2. christell & pÀlsbollarna

  Hej
  tycker det ser fint ut MEN 🙂 hĂ„ller med om reklamen -för mycket men ser redan bĂ€ttre ut (var hĂ€r igĂ„r Ă„ kikade) och att knappen för kommentarer Ă€r Ă€ndrad Men annars tror jag det kommer bli jĂ€ttefint nĂ€r du Ă€r fĂ€rdig 🙂
  Ha det Ă„ kramizar

 3. Agnes

  Hej!
  Nu Ă€r det precis som det var pĂ„ den gamla sidan med kommentarerna i alla fall. 🙂

  Är det nĂ„got mer som ni lĂ€gger mĂ€rke till?

  Tack för era fina ord! Jag ska fixa en fin header oxÄ men vÄra kissar pÄ. Kanske redan i helgen? Nu ska jag börja pyssla med att fixa till alla de smÄ detaljerna.

  Kram

 4. Lotta & Moses

  Jag tycker den Ă€r jĂ€ttefin Ă€ven om jag hĂ„ller med Jessica litegrann nĂ€r det gĂ€ller att kommentera direkt frĂ„n inĂ€gget – fast Ă„ andra sidan Ă€r det sĂ€kert för att man inte Ă€r van, med andra ord – vi vĂ€njer oss med det 🙂
  Kram Lotta

 5. Agnes

  Tack. Jag ska kolla pĂ„ det Jessica.. 🙂

 6. Jessica

  Snyggt och stilrent tycker jag :). Mjuka ljusa fĂ€rger! Jag saknar dock knappen för att kommentera inlĂ€gget direkt frĂ„n första sidan (man mĂ„ste klicka in sig via rubriken pĂ„ ett inlĂ€gg för att hitta Ă„t den) 🙂

 7. Agnes

  Hej Gurra.. Det dĂ€r svarta e ingen reklam utan min egna provisoriska banner 🙂
  Det kommer inte att vara sÄ mkt reklam .. jag fick lÀgga de bara dÀr det fanns plats för att inte tappa bort dem.
  Jag lovar att det kommer bli lika mysigt hĂ€r snart igen med massa kattbilder pĂ„ vĂ„ra smĂ„. 🙂

  Men temat gillar du?

 8. Gurra

  TyvÀrr tycker jag din hÀrliga blogg har blivit för mycket om reklam Àn om ert liv och era katter. Det ser man ju nu ganska tydligt med bannern lÀngst upp som inte visar nÄgrafina katter, utan nÄgon stelt och svartvitt, och under reklam frÄn olika affÀrskedjor. Jag förstÄr om du vill tjÀna pengar pÄ din blogg, men för mig Àr det bara ett störningsmoment med reklam, reklam, reklam.

  Utseendet pĂ„ sidorna av bloggen Ă€r dock vĂ€ldigt fina (förutom de smĂ„ annonserna dĂ„…).

Leave a reply