Välkomna till en ny Catlife!

En annan blogg?

Inte en ny blogg men definitivt en ny utsida. 🙂

Jag har grejat en hel del med bloggen idag som ni kan se. Bl.a bytt tema helt och hållet! Har nog tröttnar lite efter några år. Men jag har inte bestämt mig än om jag behåller denna eller går tillbaka. Som det känns nu så stannar jag mer än gärna här. Gör ni?

Det inte är helt färdigt än, det är flera små detaljer kvar att justera men jag tycker ändå att det har blivit bättre än jag väntat mig faktiskt.

Så vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Alla åsikter är välkomna! Men var snälla. Haha

Det är många timmars slit bakom det här. 😉

spacer

8 comments on “Välkomna till en ny Catlife!

 1. Agnes

  Jag lovar att det inte kommer att bli lika mycket reklam när jag är färdig. 🙂

  Och headern kommer att bli mycket mer personlig. 🙂

  Kram

 2. christell & pälsbollarna

  Hej
  tycker det ser fint ut MEN 🙂 håller med om reklamen -för mycket men ser redan bättre ut (var här igår å kikade) och att knappen för kommentarer är ändrad Men annars tror jag det kommer bli jättefint när du är färdig 🙂
  Ha det å kramizar

 3. Agnes

  Hej!
  Nu är det precis som det var på den gamla sidan med kommentarerna i alla fall. 🙂

  Är det något mer som ni lägger märke till?

  Tack för era fina ord! Jag ska fixa en fin header oxå men våra kissar på. Kanske redan i helgen? Nu ska jag börja pyssla med att fixa till alla de små detaljerna.

  Kram

 4. Lotta & Moses

  Jag tycker den är jättefin även om jag håller med Jessica litegrann när det gäller att kommentera direkt från inägget – fast å andra sidan är det säkert för att man inte är van, med andra ord – vi vänjer oss med det 🙂
  Kram Lotta

 5. Agnes

  Tack. Jag ska kolla på det Jessica.. 🙂

 6. Jessica

  Snyggt och stilrent tycker jag :). Mjuka ljusa färger! Jag saknar dock knappen för att kommentera inlägget direkt från första sidan (man måste klicka in sig via rubriken på ett inlägg för att hitta åt den) 🙂

 7. Agnes

  Hej Gurra.. Det där svarta e ingen reklam utan min egna provisoriska banner 🙂
  Det kommer inte att vara så mkt reklam .. jag fick lägga de bara där det fanns plats för att inte tappa bort dem.
  Jag lovar att det kommer bli lika mysigt här snart igen med massa kattbilder på våra små. 🙂

  Men temat gillar du?

 8. Gurra

  Tyvärr tycker jag din härliga blogg har blivit för mycket om reklam än om ert liv och era katter. Det ser man ju nu ganska tydligt med bannern längst upp som inte visar någrafina katter, utan någon stelt och svartvitt, och under reklam från olika affärskedjor. Jag förstår om du vill tjäna pengar på din blogg, men för mig är det bara ett störningsmoment med reklam, reklam, reklam.

  Utseendet på sidorna av bloggen är dock väldigt fina (förutom de små annonserna då…).

Leave a reply