Charlie – en ny familjemedlem

Hej, tänker att jag kanske ska uppdatera er lite. Här hemma är det aldrig lugnt. 🙂

Senast vi hördes har vi skaffat ett akvarium till. Vi fick massa yngel, närmare bestämt ca 40st. Så de fick inte plats i ett och samma + att jag inte kunde släppa ut de små fritt för då skulle de bli uppätna. Då köpte jag ett nytt akvarium. Så nu har vi 2 st akvarium, ett litet och ett stort. Så mysigt! 🙂

Men inte stannar vi där inte. 🙂 Några veckor senare flyttade den här krabaten in. Lilla Charlie! 

Så nu är vi nog nöjda så… eller!? 😂

spacer

2 comments on “Charlie – en ny familjemedlem

  1. Lotta

    Trodde jag skrivit något om er nya familjemedlem redan men det hade jag inte…söt är han iallafall!!

  2. Topplistan

    Hej!

    Vi har startat en ny topplista för bloggar på sidan http://www.bloggtopp10.se, om intresse finns så lägg gärna till din blogg!

    God jul 🙂

Leave a reply