spacer

3 comments on “God Jul & Gott Nytt år önskar Catlife katterna

 1. Agnes

  God Jul på er!
  Kari du är så välkommen. Jag hoppas du tittar in då & då. Det skulle göra oss glada!
  Helena, varsågod och hoppas att Svea gillar leksakerna och filten.

  Leo gillar sin gran. Han ser ut som en julklapp själv. Haha Han har inte hunnit handla några julklappar till sin matte o husse så han lämnar ut sig själv.. 😉

  Kramar

 2. Kari Aava

  Leo ser ut som en kung på sin tron (under en baldakin) 🙂 Figaro purrar en god jul till er alla och det önskar jag med. Även om jag är urusel på att följa bloggar (om man frågar kusinens töser och deras hund Sigge) så tror jag nog att jag kommer titta in ibland i alla fall 🙂

 3. Helena H

  God Jul till er med och visst ser de ut som att det går bra att använda granen som tak 😉
  Tusen tack för supervinsten!!!
  Julkramar från Helena o Svea

Leave a reply