En liten gåva till Katthemmet Kompis

Branden på Katthemmet Kompis berörde många. Många hjärtan blöder! Man vill hjälpa, stötta, finnas till. Helst av allt vara med på plats, leta efter katter, hjälpa till att ta hand om de som överlevt (även de som tyvärr fick sätta livet till) och stötta och avlasta de fantastiska människorna som redan gör allt. Men bor man på andra sidan landet så blir detta inte helt lätt.

Vi har skänkt en liten peng för ett par dagar sedan. Hoppas att den har kommit fram och gör nytta.
De har även skrivit en lista på bloggen på saker som de kan tänkas behöva. Jag har grävt fram det jag kunnat hitta hemma, packat ihop det och ska åka iväg till posten och skicka det. Jag hoppas att även detta kommer till användning.

Innehållet:

 • 2 st borstar
 • Tops
 • 9 kattleksaker
 • Feliway spray
 • 2 st små påsar torrfoder
 • 3 st Royal Canin intestinal blötmat
 • Multivitamin kosttillskott
 • 5 st olika kattgodis
 • 2 st avmaskningsmedel
 • Kompresser

Nu tror jag att jag fick med allt. Hoppas att de hittar något som de kan ha nytta av.


Allt detta fick plats i en skokartong. Det var inte lätt att få ner allt i den lilla kartongen men det gick. Allt går om man vill, inte sant? 🙂

Snälla ni som har möjlighet att hjälpa, GÖR DET! Ni behövs nu!!

UPDATE: Nu har vi skickat iväg paketet. Känns skönt!

spacer

5 comments on “En liten gåva till Katthemmet Kompis

 1. Johanna

  Åhhh, stackas små gullepluttar! Usch, hjärtat blöder när jag tänker på vad som hänt med dom stackars små liven!! Jag kommer att skicka in pengar så fort jag fått pengar igen. Usch, hemsk tanke att något sådant ens kan hända!!

 2. Kattmamma

  Hej!
  Ja, jag kände att det var lite brådskande att få iväg det. Men man vet samtidigt inte. De kanske får för mycket saker. Vad ska de göra med allt? Redan nu verkar de behöva hjälp med sortering mm.
  Men man vet aldrig. Bättre för mycket än för lite. Hoppas verkligen att det löser sig för dem.. Å stackars alla de kissarna! Fy så hemskt.
  Jag har funderat på att ta hand om en katt därifrån. Men jag och min sambo är inte överens på den punkten. Allt annat än överens. 🙂
  Hoppas att My kryar på sig! Nospuss till henne!

  Kram och lycka till med flytten…

 3. christel

  Hej
  vad gullig du är som redan fått iväg pkt -jag har fullt upp med flytten så det får räcka med pengar så länge… är så fruktansvärt hemskt… :((
  Jo jag kommer ha en laptop där borta i huset ville inte dra med den ”stora” datorn så jag kommer att kunna komma hälsa på här iaf. måste ju se vad dom händer här… 🙂 å skriva lite så klart… 🙂 får väl det mobila bredb vilken dag som helst hoppas jag… Annars allt braigt med gosarna men ska kolla upp lilla My, hon har varit lite snorig till å från men inget färgat utan mer att näsan rinner liksom men är så rädd att det ska bli nåt så det går ner i lungorna… så på fredag ska vi till västra-djursjukh. så hoppas hon får nåt mot det… eller att det inte är nåt alls… men är ju bra att kolla innan flytten blir ju längre att åka sen…
  Ha det bra å Kram

 4. Kattmamma

  Ja visst är det fantastiskt att så många vill hjälpa. Man måste hjälpas åt i såna situationer, man klarar sig inte själv.
  Men fy så hemskt detta är!
  Kram

 5. Tina

  Åh vad fint att du skickar paket till dom, som du säger, många bäckar små. Jag hade inget direkt hemma så jag bara överfört pengar, men det har dom nog nytta av också 😀 Folk har ju tydligen redan skänkt 73 109 kr! Otroligt fint..

Leave a reply