Den första kärleken rostar aldrig

Av alla våra katter var Leo den första som flyttade in hos oss och Blossom kom som nummer två. Bilderna är tagna på den tiden då det bara var de två.

De hade en väldigt speciell relation. De tycker om varandra fortfarande men det är inte på samma sätt längre nu när de är fler. Kärleken har delats upp.

Alla tre bilderna är tagna direkt efter att Leo blev kastrerad. Från att han kom hem tills han blev sig själv igen lämnade Blossom inte hans sida. Hon var så omtänksam och kärleksfull.

Åt han så åt hon, sov han så sov hon i närheten av honom, eller som på första bilden, nästan på honom. Det var så himla gulligt och oftast så uppskattade han hennes närhet men när det blev för trångt som till exempel på första bilden så tyckte han nog att det blev lite besvärligt. 🙂

Gammal kärlek rostar aldrig!

Eller vad säger ni?

spacer

2 comments on “Den första kärleken rostar aldrig

  1. Agnes

    Men visst är det så. De kommer nog alltid ha en lite speciell relation.

    Vad tycker du om det nya temat? 🙂 Nu är det i princip bara en fin banner som saknas. 🙂

    Kramar

  2. kattmamman

    Åhh va sött! Det där känner jag igen här också, nummer ett och två tycker om varandra liite extra och det beror nog på samma sak. De var först och de lärde känna varandra först. Såklart det var lite dispyter och sånt i början och ibland är det ju så också men det märks ändå vilka som kom först 🙂 Kram

Leave a reply