En FURminator!

Dagens stora händelse! 🙂

Idag åkte jag till min favorit kattaffär för att handla kattmat. Bara kattmat, var tanken. Visst köpte jag kattmat, dumt vore det annars men jag köpte även en hel del annat. Ett par presenter slank oxå ner i påsen. 🙂

Jag kommer inte att rabbla upp hela påsens innehåll men en sak måste jag nämna, nämligen: att jag äntligen skaffade en furminator. Jag har gått och tittat på den hur länge som helst nu. Men när Heléne tipsade mig om den så kände jag att det var dags att införskaffa den.

Kameran är död så det blir inga bilder på den just nu. Men till helgen ska den testas och då kommer recension och bilder.

Hur många av er har använt en sådan och vad tyckte ni i så fall?

spacer

7 comments on “En FURminator!

 1. Heléne

  Ska bli spännande att se vad Dina underbaringar tyckte:)
  Kram!

 2. Heidi.kattbloggen

  Så bra 🙂 de bara o maila mig när du hinner. Hoppas dina katter och du tycker furminatorn är bra. Ha en trevlig fredag du med 🙂 kram

 3. Kattmamma

  Hej tjejer!
  Kul att ni vlll dela med er av era erfarenheter! 🙂
  Det verkar ändå som att ni är överens om att den är bra och det känns skönt att höra. Hoppas att jag oxå tycker den är bra och att katterna är med på noterna. 🙂 Det får vi se i dagarna.

  Heidi: Jag kommer att svara på din fråga så fort jag får lite tid.

  Ha en trevlig fredagskväll! KRAM

 4. Linda

  Vi har en till våra tre perserkatter och kan inte leva utan den! Hur bra som helst!

 5. Sara

  Har en furminator som jag använder både på hund o katt.. Tycker den är helt oslagbar och värd varenda krona. Helt utmärkt i fällningsperioder. Dock tror jag att det kan slita på pälsen att använda den allt för ofta..

 6. christell

  Hej
  En sådan har vi men är nog både för och nackdelar med den -mina är ju inte så förtjusta i den… har inte använt den så mycke -tar kanske lite när de är badade å fönade men har inte använt den på hela kroppen på nån av dom… -var försiktig i början så du känner efter hur den tar och så…
  kram
  Ps ska försöka få iväg mailet idag Ds

 7. Heidi.kattbloggen

  Pojkvännen införskaffade en sån och den är bra 🙂 men var bara försiktig så huden inte blir irriterad på dom.

Leave a reply