En FURminator!

Dagens stora hĂ€ndelse! 🙂

Idag Ă„kte jag till min favorit kattaffĂ€r för att handla kattmat. Bara kattmat, var tanken. Visst köpte jag kattmat, dumt vore det annars men jag köpte Ă€ven en hel del annat. Ett par presenter slank oxÄ ner i pĂ„sen. 🙂

Jag kommer inte att rabbla upp hela pÄsens innehÄll men en sak mÄste jag nÀmna, nÀmligen: att jag Àntligen skaffade en furminator. Jag har gÄtt och tittat pÄ den hur lÀnge som helst nu. Men nÀr Heléne tipsade mig om den sÄ kÀnde jag att det var dags att införskaffa den.

Kameran Àr död sÄ det blir inga bilder pÄ den just nu. Men till helgen ska den testas och dÄ kommer recension och bilder.

Hur mÄnga av er har anvÀnt en sÄdan och vad tyckte ni i sÄ fall?

spacer

7 comments on “En FURminator!

 1. Heléne

  Ska bli spÀnnande att se vad Dina underbaringar tyckte:)
  Kram!

 2. Heidi.kattbloggen

  SĂ„ bra 🙂 de bara o maila mig nĂ€r du hinner. Hoppas dina katter och du tycker furminatorn Ă€r bra. Ha en trevlig fredag du med 🙂 kram

 3. Kattmamma

  Hej tjejer!
  Kul att ni vlll dela med er av era erfarenheter! 🙂
  Det verkar Ă€ndĂ„ som att ni Ă€r överens om att den Ă€r bra och det kĂ€nns skönt att höra. Hoppas att jag oxĂ„ tycker den Ă€r bra och att katterna Ă€r med pĂ„ noterna. 🙂 Det fĂ„r vi se i dagarna.

  Heidi: Jag kommer att svara pÄ din frÄga sÄ fort jag fÄr lite tid.

  Ha en trevlig fredagskvÀll! KRAM

 4. Linda

  Vi har en till vÄra tre perserkatter och kan inte leva utan den! Hur bra som helst!

 5. Sara

  Har en furminator som jag anvÀnder bÄde pÄ hund o katt.. Tycker den Àr helt oslagbar och vÀrd varenda krona. Helt utmÀrkt i fÀllningsperioder. Dock tror jag att det kan slita pÄ pÀlsen att anvÀnda den allt för ofta..

 6. christell

  Hej
  En sĂ„dan har vi men Ă€r nog bĂ„de för och nackdelar med den -mina Ă€r ju inte sĂ„ förtjusta i den… har inte anvĂ€nt den sĂ„ mycke -tar kanske lite nĂ€r de Ă€r badade Ă„ fönade men har inte anvĂ€nt den pĂ„ hela kroppen pĂ„ nĂ„n av dom… -var försiktig i början sĂ„ du kĂ€nner efter hur den tar och sĂ„…
  kram
  Ps ska försöka fÄ ivÀg mailet idag Ds

 7. Heidi.kattbloggen

  PojkvĂ€nnen införskaffade en sĂ„n och den Ă€r bra 🙂 men var bara försiktig sĂ„ huden inte blir irriterad pĂ„ dom.

Leave a reply