Ett besök i min favorit djurbutik

Idag var det äntligen dags för ett besök i min favorit kattaffär. Jag har lyst med min frånvaro där nu i ett par veckor eftersom vi inte hade riktigt råd med ”onödiga” kattgrejer förra månaden. Då pratar vi inte kattmat och kattsand, det finns alltid pengar till. Men jag kan inte gå in i en djuraffär utan att gräva fram iaf en men för det mesta flera roliga, men ofta överflödiga kattgrejer: schampo, kattleksaker, kammar och annat skoj.
Idag var det så klart en sådan dag. Den dagen har jag väntat på. Självklart glömde jag den viktigaste grejen, men jag har inget emot att gå dit snart igen. 🙂
Så här mycket roligt att skriva om har jag inte haft på lääänge nu. Allt väntar på att recenseras. Så jag sätter igång direkt. Alldeles strax kommer första recensionen. Håll i hatten!

spacer

Leave a reply