Den perfekta katthyllan

Hur snygg är inte den här kattsaken?

katthylla

Jag säger bara WOW. En sådan vill jag ha! Den här känns bara så rätt, så perfekt. En fin möbel och samtidigt så praktisk för katten. Vad säger ni? Blir ni oxå helt sålda på den?

catemptower1

Det är bara en liten detalj som stör mig lite. Den ska nämligen skruvas in i väggen. Det är förståeligt att man måste det men det känns inte så kul. Jag älskar att möblera om. Jag tycker inte om att ha saker fast någonstans. Allting ska vara rörligt så jag kan flytta på det när jag känner för det. Borra hål i väggen är därför ingen bra lösning.

Att man kan få den i fyra olika färger gör inte saken sämre, eller hur? 🙂

Vad säger ni? Perfekt eller konstig?

spacer

10 comments on “Den perfekta katthyllan

 1. Therese Johansson

  Den var ju supersnygg.
  den skulle jag kunna tänka mig:-)
  har till å med en perfekt plats för den, i min annars fulla lägenhet…

 2. Kattmamma

  Hej Emma!
  Den finns att köpa här.

  🙂

 3. Emma

  Gillar den skarpt men vart kan man köpa den då?:)

 4. nadja

  perfekt tkr jag 🙂

 5. Heidi.kattbloggen

  Haha vilket sammanträffande, jag bloggade också om superläckra klösträd idag 😉
  Dom där du har hittat var riktigt fina. Särskilt espresso färgade. Kolla gärna in klösträden jag spanade in. Nått du gillar?
  Ang kattleksaker då. Så skönt att ni har samma problem då 😉 Ja sånt där som är päls verkar populärast bland katterna. Dom pälsmöss dom inte slarvat bort bli också sådär söndertuggade och ”mysiga”, men katterna älskar dom. Ja Ragdoll brukar inte vara så superlekfulla som vuxna men ibland så. Vår Ragdoll Marwin fick lite fnatt igår och busade loss riktigt ordentligt med laserpekaren. Skall lägga upp en liten video på honom sen 🙂
  Min perserkorsning är superbusig men har även skogis och huskatt i sig så jag vet inte var busigheten kommer ifrån. Perser brukar va rätt lugna också va? kram

 6. Kattmamma

  Johanna:

  Den finns att köpa här: http://www.catsplay.com/
  Den kostar 250 dollar. 🙂

  KRAM

 7. christell

  Jättesnygg och snygga färger att välja mellan… -men då får man inte möblera om 🙂 skulle passa hos oss då -vi har ett så dumt v-rum så det går inte att möblera så annorlunda… lite nackdel att den sitter fast i väggen men desto stabilare…. så klart…

 8. Karin

  Jag vet inte. Gillade inte heller att den måste skruvas fast.
  Får fundera och återkomma med domen. 😉

 9. Johanna

  Perfekt! Var finns den att köpa och hur mycket kostar den? 🙂

 10. Heléne

  Helt såld, både på den och tomtemössen..!

Leave a reply