Kitty Cat Circus

◊ Kolla vilken rolig grej! ◊

kattgym

Kitty Cat Circus är som babygym fast för katt, ett kattgym helt enkelt. Jag tycker den verkar riktigt rolig men jag hade nog bytt bort de dinglande leksakerna mot katternas egna favoriter. Då tror jag nog att den hade blivit en hit. De här ser inte så roliga ut, tycker jag. Men samtidigt… man vet ju aldrig med katter. Alla vet vi ju hur de är, eller hur? Ju mer vi anstränger oss desto mer bortskämda blir de. 🙂 Men å andra sidan… vad gör det!? De ska skämmas bort! Vad annars!? Lek och leksaker är en viktig del i kattens liv. Och vi vill väl att våra små kärlekar ska få ett innehållsrikt och roligt liv? 🙂

Vad säger ni? HIT eller bortkastade pengar?

Källa

spacer

5 comments on “Kitty Cat Circus

 1. Kattmamma

  Du har helt rätt Tina. Våra katter leker mer än gärna med en boll gjort av papper eller toarulle. Billigt och bra. Men jag är emot allt sådant utspritt över hela golvet. Att det ligger kattleksaker lite överallt gör mig inget men pappersbollar och annat skräp skulle störa mig. Då tycker jag att det ser smutsigt ut. Fjantigt men sant. 🙂
  Därför får katterna finna sig i att leka med ”vanliga” kattleksaker. 🙂

 2. Tina

  Det är totalt meningslöst att jag köper en massa leksaker över huvud taget. Lisen gillar små papp-bitar, hårda pastabitar och snören. Och köper jag vippor ska det inte vara något fancy utan bara något enkelt billigt.. Billig i drift kan man säga 🙂

 3. Heidi.kattbloggen

  Den ser ju rätt kul ut på bilden men ja undrar om det inte är bortkastade pengar? Mina katter tycker det är roligast när jag leker med dom :). Men de finns säkert katter som uppskattar den där också.

 4. Kattmamma

  Hej!
  Den ser inte ut att väga så mycket, men man vet aldrig. Jag ska kolla om den går att beställa i Sverige någonstans.
  Jasså, så du har sett den tidigare. Det har inte jag. Sånt där fiffigt är ganska nytt för mig. 🙂
  Ps: Ta det i din takt med mailandet och fotandet! Jag kan vänta, det är ingen fara.

  KRAM och KRYA PÅ DIG! Hoppas att du mår bättre snart. Det låter jobbigt! Ush..

 5. christell

  Hej
  -det här gymmet har jag velat haft hur länge som heslt -tycker det verkar jätteskoj…:)) jag iaf. men tror man måste beställa från utlandet… men det kanske inte väger så mycke… kan ju bli dyrt… Klart att katterna ska skämmas bort -vad ska man annars ha dom till… -brukar min uppf säga…:) massor med kärlek omsorg och lek… å saker…
  Jo ska fota de grejerna jag menar…:)
  håller fortfarande på och skriver om cindy å cowboy men det tar lite tid, min nacke är inne i en jobbig period… hoppas det inte gör nåt… så ja kikar bara in här som hastigast… Ha det… Kram å nosis till dina pälsisar…

Leave a reply